Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει το 17χρονο κορίτσι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο την Λεωφόρο Αθηνών νωρίς το πρωί της Τετάρτης, αλλά ο οδηγός του την εγκατέλειψε. Η εγκατάλειψη όμως αυτή, δεν ήταν, δυστυχώς, το χειρότερο που συνέβη, αφού, όπως κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, επί αρκετή ώρα, ουδείς από τους διερχόμενους οδηγούς στην πολυσύχναστη λεωφόρο σταματά για να προστατεύσει το παιδί, εγκαταλείποντάς το βαριά τραυματισμένο, πολλές φορές ακόμη.

Ads

Όπως καταγράφεται σε βίντεο του MEGA, το 17χρονο κορίτσι μένει τραυματισμένο συνολικά στον δρόμο επί 28 ολόκληρα λεπτά, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο ενώ περνούν μια σειρά από οχήματα από δίπλα της.

Κανείς αρχικά δεν μπαίνει στη διαδικασία να καλέσει σε βοήθεια. Κανείς δεν σταματά και δεν κατεβαίνει από το όχημα του για τις πρώτες βοήθειες αλλά και για να προστατέψει την κοπέλα.

Σχεδόν ένα λεπτό αργότερα από τη στιγμή του ατυχήματος πεζοί έχουν μαζευτεί στην απέναντι πλευρά της λεωφόρου, ενώ αυτοκίνητα, μηχανές και φορτηγά συνεχίζουν να περνούν κανονικά σαν να μην υπάρχει άνθρωπος χτυπημένος στην άσφαλτο.

Ads

Το ασθενοφόρο έχει ειδοποιηθεί και λίγο πριν φτάσει στο σημείο πεζοί προσπαθούν να κόψουν την κυκλοφορία και σπεύδουν να βοηθήσουν το κορίτσι.

Σύμφωνα με το Mega, η παράσυρση της σημειώθηκε στις 05:18 και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε 28 λεπτά αργότερα, με την 17χρονη να ψυχορραγεί, αλλά να έχει σφυγμό.