Να διορθώσει ανακριβή πληροφορία σε ανάρτησή του, που προκάλεσε σάλο επιχείρησε σήμερα ο βουλευτής και τέως υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κομουτσάκος, όμως με νέα ανακρίβεια.

Ads

Συγκεκριμένα σε χθεσινό του tweet ο κ. Κουμουτσάκος θέλησε να σχολιάσει τη φρικιαστική υπόθεση με τον παιδοβιαστή και μαστροπό στα Σεπόλια και θύμα μια 12χρονη, γράφοντας: «Πάλι καλά που το ανθρωπόμορφο τέρας του Κολωνού, θα δικαστεί για κακούργημα και όχι για πλημμέλημα, όπως θα ίσχυσε με το νόμο του ΣΥΡΙΖΑ».

image

Μετά το σάλο που ακολούθησε, καθώς ο βιασμός δεν ήταν ποτέ πλημμέλημα, ο κ. Κουμουτσάκος διέγραψε την ανάρτησή του και επανήλθε σήμερα, γράφοντας: «Όφειλα να ανακαλέσω& να διορθώσω το ανακριβές tweet το οποίο & διέγραψα. Η αλήθεια είναι ότι στο απεχθές έγκλημα του βιασμού μετά την αλλαγή του Ποιν. Κώδικα απ’ τη Νέα Δημοκρατία ο δράστης αντιμετωπίζει κάθειρξη έως και ισόβια. Ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε!!!».

Ads

Μόνο που και πάλι πρόκειται περί σοβαρής ανακρίβειας, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, υπερψήφισαν το σχετικό άρθρο, το άρθρο 71 δηλαδή του ν.4855/2021.