Την πόρτα του εισαγγελέα και ανακριτή πέρασαν το πρωί της Κυριακής οι τρεις συλληφθέντες για την απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση για να δώσουν εξηγήσεις για την πράξη τους και να τους απαγγελθούν κατηγορίες.

Ads

Οι τρεις συλληφθέντες μεταφέρθηκαν λίγο μετά τις 10.00 στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Αρχικά το πρωί του Σαββάτου έγινε η προσαγωγή τους στη ΓΑΔΑ, ωστόσο προέκυψαν στοιχεία εις βάρος τους και τελικά συνελήφθησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ένα ζευγάρι και έναν ακόμα άντρα. Οι δύο άνδρες που έχουν συλληφθεί φαίνεται πως είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην απαγωγή του επιχειρηματία ενώ σήμφωνα με πληροφορίες είναι σεσημασμένοι για ληστείες.

Ads

Ωστόσο, στην απαγωγή φέρεται να συμμετείχαν συνολικά πέντε με έξι άτομα, ενώ στα σπίτια των τριών συλληφθέντων βρέθηκε ένα μεγάλο μέρος από τα λύτρα που είχαν πάρει.

Σημειώνεται ότι οι απαγωγείς ζητούσαν λύτρα 2.000.000 ευρώ και από τα τέλη Ιανουαρίου, επειδή η οικογένεια αδυνατούσε να συγκεντρώσει το ποσό, έπεσαν στο 1.500.000. Αργότερα στα μέσα Φεβρουαρίου, κατέβηκαν στο 1.000.000 ευρώ και τελικά η συμφωνία όπως λένε τόσο η μητέρα όσο και ο πατέρας του επιχειρηματία έκλεισε πριν από λίγες μέρες, για ένα ποσό κοντά στα 800.000 ευρώ, αφήνοντας έτσι ελεύθερο τον απαχθέντα.