Μια σοβαρή υπόθεση απαγωγής ερευνά η αστυνομία στην Ξάνθη και έχει σημειωθεί στην ορεινή περιοχή της Σταυρούπολης Ξάνθης.

Ads

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του xanthi2.gr μια 29χρονη κοπέλα εξαφανίστηκε την Τρίτη από οικισμό της περιοχής με αποτέλεσμα η γιαγιά της να απευθυνθεί στις αρχές. Την Τετάρτη το πρωί, η Αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει την κοπέλα, την οποία είχε δεμένη επί 20 και πλέον ώρες μέσα στο αυτοκίνητό του, ένας 39χρονος άνδρας από την ίδια περιοχή, με τον οποίο φέρεται να διατηρούσε σχέσεις. 

Το κίνητρο της απαγωγής, όπως υποστήριξε, είναι ήταν η ερωτική αντιζηλία, καθώς ο δράστης ισχυρίστηκε πως ενοχλήθηκε από φλερτ της κοπέλας με άλλο άνδρα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις καταγγελίες της κοπέλας, ο άνδρας επιχείρησε να την πνίξει όσο την κρατούσε δεμένη στο αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο βρέθηκε κοντά στο γήπεδο του οικισμού της Σταυρούπολης από τους αστυνομικούς που έφτασαν σχετικά γρήγορα και απελευθέρωσαν την κοπέλα.

Ads

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο δράστης 

Ο άνδρας, που εργάζεται σε εταιρία σεκιούριτι  παραπέμφθηκε στην ανακρίτρια, αφού του ασκήθηκε δίωξη με την κατηγορία της παράνομης κατακράτησης και της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Το μεσημέρι της Παρασκευής με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά ελεύθερος, με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης κάθε 1 και 15 του μήνα στο αστυνομικό τμήμα, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της απαγόρευσης προσέγγισης της κοπέλας σε απόσταση 20 μέτρων .