Στο «κατώφλι» των τριπλών εκλογών της 26ης Μαίου, ο Ευάγγελος Αντώναρος σε ανάρτησή του στο facebook, καλεί τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν «αγνοώντας τις δήθεν αξιόπιστες δημοσκοπήσεις και τις κυριακάτικες εφημερίδες (που κυκλοφόρησαν από τη Παρασκευή το βράδυ) και τους περισσότερους σχολιαστές τους που γράφουν απίθανες αρλούμπες και σχεδιάζουν συχνά σενάρια επιστημονικής φαντασίας».

Ads

Ολόκληρη ανάρτηση:

«Εγώ επιμένω – κι ας ενοχλούνται κάποιοι: την ψήφο των Ελλήνων αξίζουν οι δυνάμεις της μετριοπάθειας, της νηφαλιότητας και της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΥΝΙΣΜΟ.

Επίσης: ας ψηφίσουν όλοι αγνοώντας τις δήθεν αξιόπιστες δημοσκοπήσεις και τις κυριακάτικες εφημερίδες ( που κυκλοφόρησαν από τη Παρασκευή το βράδυ) και τους περισσότερους σχολιαστές τους που γράφουν απίθανες αρλούμπες και σχεδιάζουν συχνά σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Ads

Οι πολίτες θα κάνουν ούτως η άλλως αυτό που κάνουν λίγο πολύ κάθε φορά στην κάλπη: Αποφασίζουν και με το μυαλό.και με τη καρδιά. Οσοι στο παρελθόν προσπάθησαν να τους κάνουν πλύση εγκεφάλου τους βρήκαν αργότερα μπροστά τους.»