Νέες διαστάσεις στην τραγική ιστορία της 41χρονης γυναίκας και μητέρας τριών παιδιών που έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Καστοριά. Όπως αποκάλυψε το Tvxs.gr, μετά το θάνατό της αποδείχθηκε πως ήταν θετική στον κοροναϊό και είναι δυστυχώς το νεότερο θύμα της πανδημίας στη χώρα.

Ads

Όμως η υπόθεσή της λαμβάνει ακόμη πιο τραγικές διαστάσεις, καθώς όπως είπε ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος στο Πρώτο Θέμα, η γυναίκα είχε συμπτώματα και είχε λάβει οδηγίες να παραμείνει στο σπίτι της, ενώ δεν είχε υποβληθεί σε τεστ για τον κοροναϊό. Τα ξημερώματα του Σαββάτου εξέπνευσε και κατόπιν λήφθηκε δείγμα για να εξεταστεί. Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε ο κ. Σαββόπουλος, το δείγμα βγήκε θετικό.

Η 41χρονη είχε άσθμα, είχε παρουσιάσει συμπτώματα σχετικά με τον ιό και συγκεκριμένα πυρετό. Επικοινώνησε με τον ΕΟΔΥ και έλαβε τη σύσταση να παραμείνει σπίτι της, απομονωμένη. Ωστόσο, στην πορεία παρουσίασε επιδείνωση της υγείας της, κλήθηκε ασθενοφόρο, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες έως ότου να φθάσει στο σημείο η γυναίκα εξέπνευσε. Κατά τη νεκροψία-νεκροτομή ελήφθη και δείγμα, το οποίο όπως σήμερα βγήκε θετικό στον κοροναϊό.