Συγκέντρωση στο Σύνταγμα πραγματοποίησαν το απόγευμα της Δευτέρας μέλη της Χρυσής Αυγής. Μπροστά από το Κοινοβούλιο είχαν παραταχθεί αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες προχώρησαν σε χρήση χημικών, έπειτα από μικροεντάσεις που σημειώθηκαν.

Ads

 
Οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν από το Σύνταγμα λίγο μετά τις 19:00, κατευθυνόμενοι στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Σταθμό Λαρίσης
 
Σε ανακοίνωση της οργάνωσης αναφέρεται πως η συγκέντρωση «στρέφεται ενάντια στη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και έχει δύο βασικά συνθήματα: “ΟΧΙ στο ξεπούλημα της Πατρίδας μας!” και “ΟΧΙ στο Μνημόνιο της υποταγής!”. Καλούνται όλοι οι Έλληνες πατριώτες να δώσουν δυναμικό παρόν και να στείλουν το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης απέναντι σε μία διορισμένη από τους διεθνείς τραπεζίτες εξουσία. Η αφαίμαξη του ελληνικού λαού, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, η άρνηση εκμετάλλευσης των πλουτοπαραγωγικών μας πηγών προς όφελος του Έθνους και η πλημμυρίδα της λαθρομετανάστευσης είναι τα βασικά θέματα που θα απασχολήσουν τους διοργανωτές της συγκέντρωσης».