Συνεχίζονται κανονικά σε πολλές περιοχές της χώρας σε club και beach bar τα καλοκαιρινά πάρτι, με το αντάρτικο στη διασκέδαση να αυξάνει την ανησυχία για περαιτέρω μετάδοση του κορονοϊού και ειδικά της μετάλλαξης Δέλτα.

Ads

Σύμφωνα με το MEGA και το Open που πρόβαλλε και τα σχετικά πλάνα στο δελτίο του το πρόβλημα δεν εστιάζεται μόνο σε μία περιοχή αλλά σε πολλές.

Συγκεκριμένα, στη Μύκονο το παρτι ξεκίνησε σε beach club και στη συνέχεια πήγε prive σε βίλα. Σην Πάτρα η επέμβαση της αστυνομίας έδωσε τέλος σε πάρτι στην παραλία πριν καν αρχίσει, ενώ λίγες ώρες μετά η αστυνομία της Πάτρας σταμάτησε και γλέντι γάμου όπου οι καλεσμένοι χόρευαν ενώ απαγορεύεται.

Πάντως οι επιχειρηματίες απειλούνται με πρόστιμα και λουκέτα, ακόμα και αναδρομικά… για βίντεο που θα αναρτηθούν στα social media και δείχνουν παράβαση των μέτρων.

Ads

Την ίδια στιμγή κυβέρνηση και ειδικοί επανεξετάζουν το νέο μοντέλο λειτουργίας των εσωτερικών χώρων στην εστίαση και την ψυχαγωγία. Ενδέχεται να επικρατήσει η εισήγηση για λειτουργία των κλειστών χώρων αποκλειστικά για εμβολιασμένους.