Σφοδρή κόντρα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και την Αυγή, με επίκεντρο τις “βολές” που εξαπέλυσε ο βουλευτής Χανίων κατά της εφημερίδας από το βήμα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

Ads

Αξίζει να σημειωθεί πως η εφημερίδα είχε σπεύσει να απαντήσει σε μέλη της Κεντρικής Επιτροπής -χωρίς να κατονομάζει τον Παύλο Πολάκη-, τα οποία της άσκησαν κριτική αναρωτώμενοι «τι είδους αντιπολίτευση κάνουμε;», με αφορμή θέμα που φιλοξένησε η εφημερίδα στο φύλλο του Σαββάτου για τα δικαιώματα των χταποδιών.

«Το θέμα εδώ είναι ότι κάποιοι σύντροφοι θεωρούν τον εαυτό τους νόμιμο ιδιοκτήτη της παλικαρίσιας αντιπολίτευσης. Και ως νόμιμοι ιδιοκτήτες της αντιπολίτευσης, θεωρούν όλους τους άλλους νερόβραστους, συμβιβασμένους, θολοκουλτουριάρηδες, δικαιωματιστούληδες, ανίκανους για «αντρίκεια» αναμέτρηση με τον αντίπαλο. Και τους ξινίζουν τα χταπόδια», έγραψε μεταξύ άλλων η εφημερίδα σε κεντρικό άρθρο της.

Από τη μεριά του, ο Παύλος Πολάκης  με ανάρτησή του στο Facebook αποκαλύπτει πως ήταν αυτός που έκανε την εν λόγω αναφορά στο δημοσίευμα της Αυγής για τα δικαιώματα των χταποδιών.

Ads

Παράλληλα,  ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας βάζει στο «στόχαστρό» του τον Πέτρο Κατσάκο και τον Άγγελο Τσέκερη, τους εγκαλεί που έδωσαν δημοσιότητα στην κριτική που άσκησε και καταγγέλλει «δολοφονία χαρακτήρα». «Μαζευτείτε – καρφώνεστε και εσείς και η θλίψη σας», έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Πέτρο Κατσάκο και Άγγελε Τσέκερη, η ιδεοληψία ή οι ευαισθησιες του καθενός ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

Αριστερή πολιτική είναι η συγκεκριμένη μάχη κατά της διαπλοκής και του Μητσοτακη !

Εναλλακτική αριστερή προοδευτική πρόταση δεν ειναι τα δικαιώματα των χταποδιών και των γαιδουρακιων,αλλά το να κρατικοποιήσεις ξανα τη ΔΕΗ,,να κάνουμε Δημόσια μια ή δυο τράπεζες,να κάνουμε το βασικό 800 ευρώ και το μισθό των νέων γιατρών 2.000,να αλλάξουμε με συγκεκριμένα θεσμικά μέτρα τη δικαιοσύνη!!

Για ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ήρθε και θα έρθει κι αλλος κόσμος στο ΣΥΡΙΖΑ! Γι αυτά,που τα είπα και έτσι σκριβως ,χειροκρότησαν τα μέλη της Κεντρικής επιτροπής την αναφορά μου στο πρωτοσέλιδο σας του Σαββάτου για τα «δικαιώματα των χταποδιών»!!! (Φωτό 1)

Εγώ μίλησα και σας άσκησα κριτική σε κλειστό κομματικό σώμα ,οπως είχα το δικαίωμα και ούτε απάντησα σε διαρροες που κάποιοι έδωσαν για το θέμα και μάλιστα στρεβλες!

Σήμερα εσείς ΕΠΑΝΕΡΧΕΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ με άρθρο με χαρακτηρισμούς εναντίον μου και δολοφονία χαρακτήρα .(φωτό 2-3-4 και 7-8)

Μαζευτείτε -καρφώνεστε και εσεις και η θλίψη σας.

Ο λαός μας έχει κατατάξει ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ και για την επάρκεια και για την προσφορά μας ,με βάση το τι κάνουμε!

Και ειναι εμφανής η κατάταξη…..

ΥΓ .Οπότε όπως καταλαβαίνετε ,θα συνεχίσω να βγάζω και χταπόδια,όπως έκανα από μικρός (φωτό 5-6) Είμαι «αντιδικαιωματιστης» ,τι να κάνω;»