Ανώτερος αξιωματικός της ίδιας Διεύθυνσης, της Διεύθυνσης Μεταγωγών είναι ο αστυνομικός από τον οποίον έκλεψαν το υπηρεσιακό όχημα σήμερα το πρωί στο Ίλιον. Μάλιστα ο αξιωματικός, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., μετέβη στην παραπάνω περιοχή με το υπηρεσιακό όχημα, ενώ βρισκόταν σε κανονική άδεια.

Ads

Κάποια στιγμή, σταμάτησε στην άκρη του δρόμου, αφήνοντας τα κλειδιά στην μίζα και κατέβηκε να πάρει κάτι από το περίπτερο. Μέχρι να επιστρέψει, το υπηρεσιακό όχημα είχε κλαπεί.

Για το περιστατικό της κλοπής του συμβατικού υπηρεσιακού οχήματος της Διεύθυνσης Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής, διενεργείται έρευνα από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας εξέδωσε ανακοίνωση:

Ads

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας διερευνάται περιστατικό κλοπής συμβατικού υπηρεσιακού οχήματος της Διεύθυνσης Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής, που έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στην περιοχή του Ιλίου Αττικής, από άγνωστους δράστες.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της πειθαρχικής δικαιοδοσίας, διατάχθηκε διοικητική έρευνα για τη διερεύνηση του περιστατικού σε υπηρεσιακό επίπεδο, με ελεγχόμενο ανώτερο Αξιωματικό της ίδιας Διεύθυνσης, ο οποίος μετέβη στην παραπάνω περιοχή με το υπηρεσιακό όχημα, ενώ βρισκόταν σε κανονική άδεια.