Η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, φέρεται να είναι η γυναίκα που τηλεφώνησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «T live» πέντε μέρες πριν τη σύλληψή της στις 25 Μαρτίου 2022.

Ads

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο δημοσιογράφος του STAR Πέτρος Κουσουλός, όπως προέκυψε από τον λογαριασμό του τηλεφωνικού αριθμού που χρησιμοποιούσε η Πισπιρίγκου, το πρωινό της 25ης Μαρτίου, έγιναν δυο εξερχόμενες κλήσεις προς το κινητό τηλέφωνο της δημοσιογράφου της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου.

Σε αυτές τις κλήσεις, η γυναίκα που τηλεφώνησε προσποιήθηκε πως είναι η μητέρα της νέας συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη. Η πρώτη κλήση, σύμφωνα με όσα είπε ο Πέτρος Κουσουλός, πραγματοποιείται στις 11:01 το πρωινό της 25ης Μαρτίου και έχει διάρκεια 2 λεπτά και 18 δευτερόλεπτα και η δεύτερη στις 11:33 και έχει διάρκεια 6 λεπτά και 52 δευτερόλεπτα.

«H ίδια πράξη είναι τρομακτική από μόνη της. Εφόσον αποκαλυφθεί ότι το άτομο που έκανε τα ανώνυμα τηλεφωνήματα είναι η ίδια η κατηγορούμενη, ουσιαστικά θα πρόκειται για την ομολογία της δολοφονίας των παιδιών. Αφού στην ουσία μιλάει ξεκάθαρα για δολοφονία και την ίδια στιγμή προσπαθεί να βάλει στο κάδρο των υπόπτων τον εν διαστάσει σύζυγό της» ανέφερε η Τατιάνα Στεφανίδου, μιλώντας για το θέμα στην εκπομπή «Super Κατερίνα».