Στο στόχαστρο της Χρυσής Αυγής βρέθηκε ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος για τη συμμετοχή του στους Οικολόγους Πράσινους. Με προκήρυξη της, μάλιστα, η οργάνωση τον χαρακτήρισε ανεπιθύμητο στην πόλη της Καστοριάς, όπου βρέθηκε για παράσταση την περασμένη Παρασκευή.

Ads

«Αντώνης Καφετζόπουλος, Ανεπιθύμητος στην Καστοριά – Να φύγεις να πας αλλού – Πείτε ένα μεγάλο όχι στον φιλοσκοπιανό και φιλότουρκο Καφετζόπουλο», ήταν ο τίτλος της προκήρυξης.

O Aντώνης Καφετζόπουλος «παίζει το παιχνίδι των σκοτεινών ξένων δυνάμεων που θέλουν να διαλύσουν και να διαμελίσουν την Ελλάδα μας κοινωνικά, οικονομικά, εθνικά και φυλετικά» αναφέρουν και παροτρύνουν για μποϊκοτάζ της παράστασης του ηθοποιού.

«Η μακαρθική αυτή συμπεριφορά δεν αφορά τη συντριπτική πλειοψηφία των δυτικομακεδόνων. Ας το αποδείξουμε λοιπόν στην πράξη απομονώνοντας και καταδικάζοντας όσους επιχειρούν να ξεθάψουν τα τόμαχοκ της μισαλλοδοξίας» απαντούν με ανακοίνωσή τους οι Οικολόγοι- Πράσινοι, αναφέροντας χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ότι οι πατριδοκάπηλοι χτύπησαν αυτή τη φορά στην Καστοριά.

Ads

Πηγή: Το Έθνος