Ένταση επικράτησε την Κυριακή στη διάρκεια εκδηλώσεων της 191ης επετείου του Ολοκαυτώματος της Νάουσας, όταν με εντολή του δημάρχου της πόλη δεν επιτράπηκε σε μέλη της Χρυσής Αυγής να καταθέσουν στεφάνι στο μνημείο των Ηρωίδων.

Το γεγονός προκάλεσε την έντονη αντίδραση των χρυσαυγιτών, που άρχισαν να εξαπολύουν απειλές. Ακολούθησε ανταλλαγή συνθημάτων με πολίτες και μέλη του Εργατικού Κέντρου Νάουσας, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που ήταν συγκεντρωμένοι στο σημείο.
 

 
Τελικά, μετά το πέρας της επίσημης τελετής, πραγματοποίησαν ξεχωριστή τελετή για την κατάθεση του στεφάνου τους.
 
Ένταση επικράτησε και στο χώρο της παρέλασης. Σύμφωνα με τη «Φωνή της Νάουσας» οι χρυσαυγίτες φώναζαν προκλητικά συνθήματα κατά των αριστερών και των μεταναστών, ενώ θέλησαν να παρελάσουν μπροστά από το Ηρώο.
 
Ωστόσο, ο κόσμος που ήταν συγκεντρωμένος, μέλη του Εργατικού Κέντρου Νάουσας, μέλη και στελέχη αριστερών κομμάτων δεν το επέτρεψαν.
 
Στο δρόμο στήθηκαν σιδερένια κιγκλιδώματα, ενώ η αστυνομία είχε παραταχθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές. Τελικά, μετά την αποφασιστική στάση των πολιτών, οι χρυσαυγίτες αποχώρησαν από άλλο δρόμο.