Δριμεία επίθεση στον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος καθώς, όπως ανέφερε, «μόλις σήμερα ενημερωθήκαμε για τους τραυματίες αστυνομικούς» στα επεισόδια της Αμυγδαλέζας. Στο μεταξύ η Χρυσή Αυγή θεωρεί ότι τα κέντρα κράτησης μεταναστών είναι πολυτελή και εκφράζει την οργή της για την ύπαρξη κλιματισμού.

Ads

«Χρειάστηκαν περισσότερες από 12 ώρες για να συνειδητοποιήσει ο κ. Δένδιας το μέγεθος της αποτυχημένης και πολυδιαφημισμένης μνημονιακής του πολιτικής», δηλώνει ο κ. Καπερνάρος εκ μέρους των ΑΝ.ΕΛ.

«Μόλις σήμερα το μεσημέρι ενημερωθήκαμε για τους τραυματίες αστυνομικούς, που καλούνται σε συνθήκες προχειρότητας να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα, και τον αριθμό των μεταναστών που απέδρασαν. Όταν δεν ξέρεις πόσοι μπαίνουν στην Ελλάδα, όταν δεν ξέρεις το σύνολο των λαθρομεταναστών που βρίσκονται στη χώρα, είναι λογικό να μην ξέρεις πόσοι φεύγουν», τονίζει.

Ανακοίνωση της Χ.Α

«Αυτά είναι τα αποτελέσματα της ανικανότητας, αλλά και της έλλειψης βούλησης, της συγκυβέρνησης να προχωρήσει σε κανονικές και όχι επικοινωνιακές απελάσεις παράνομων, επικίνδυνων αλλοδαπών. Αυτά είναι τα αποτελέσματα κατασκευής πολυτελών κέντρων φιλοξενίας από την συγκυβέρνηση, κέντρα τα οποία διαθέτουν κλιματισμό και έχουν κοστίσει εκατομμύρια στον Ελληνικό Λαό, που πένεται και υποφέρει από τις πολιτικές του μνημονίου. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της συνθήκης Δουβλίνο ΙΙ που ψηφίσαν με χέρια και με πόδια οι πολιτικάντηδες», αναφέρει το νεοναζιστικό κόμμα. 

Ads