Αναβολή για τις 12 Απριλίου πήρε η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την γυναικοκτονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν Κράους στα Γλυκά Νερά.

Ads

Διαβάστε επίσης: Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στα δικαστήρια ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος – Το κατηγορητήριο και η υπερασπιστική γραμμή [Βίντεο]

Το αίτημα διακοπής υπέβαλε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου ο οποίος έπρεπε να παρίσταται σε άλλη δίκη στον Άρειο Πάγο με το δικαστήριο να το κάνει αποδεκτό.

Στη διάρκεια της διαδικασίας στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, ο κατηγορούμενος για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα, έδειξε ψύχραιμος, δηλώνοντας «έγγαμος και χήρος» ενώ  άκουσε το κατηγορητήριο με προσοχή αναμένοντας την απόφαση για την διακοπή της δίκης.

Ads

Η μητέρα και ο πατέρας της 20χρονης Καρολάιν δεν βρέθηκαν στο δικαστήριο, εκπροσωπήθηκαν από τον δικηγόρο Θανάση Χαρμάνη και δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής. «Ο κ. Κράουτς έχει κινητά προβλήματα και αδυνατεί να μετακινηθεί. Η μητέρα της ήθελε πολύ να παρευρεθεί αλλά οι γιατροί δεν της επέτρεψαν για να μην κλονιστεί η υγεία της», ανέφερε ο νομικός παραστάτης της οικογένειας.

Σημειώνεται ότι το δικαστήριο έκανε δεκτό και το αίτημα του Φιλοζωικού Σωματείου Μαραθώνα για να παρασταθεί ως πολιτική αγωγή για το θάνατο του σκυλιού της οικογένειας. Στο δικαστήριο μάλιστα η Φιλοζωική έφερε και την αδερφή της Ρόξυ, το σκυλάκι που κρεμάστηκε ώστε να δοθεί και αυτή η διάσταση της εγκληματικής δραστηριότητας του κατηγορούμενου.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο προχώρησε, επίσης, στην κλήρωση των ενόρκων και τις τρεις γυναίκες δικαστές συμπλήρωσαν στην έδρα τέσσερεις ένορκοι, δυο άνδρες και δυο γυναίκες.