Ολοκληρώνονται σήμερα, Δευτέρα, οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων με τον Έλεγχο των Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων, ενώ εντός της ημέρας αναρτώνται στα Λύκεια οι βαθμολογίες των υποψηφίων που από την Παρασκευή έχουν ξεκινήσει την κατάθεση των Μηχανογραφικών τους δελτίων.

Ads

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ανάρτηση των βαθμολογιών των υποψηφίων για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στα λύκεια ολόκληρης της Ελλάδας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν την βαθμολογία τους και από την ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας.

Συγκεκριμένα, μπορούν να επισκεφθούν την ηλεκτρονική διεύθυνση του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα και εν συνεχεία να πληκτρολογήσουν τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Αργότερα μέσα στην ημέρα, το υπουργείο Παιδείας πρόκειται να δώσει στη δημοσιότητα στατιστικά στοιχεία με την κλιμάκωση των γραπτών επιδόσεων κατά μάθημα για τους 85.587 υποψηφίους, που πήραν μέρος στις εξετάσεις.

Ads