Προκλητικός και αμετανόητος εμφανίζεται ο τράπερ Trannos που συνελήφθη χθες το βράδυ στο Μπουρνάζι, καθώς μετά από έλεγχο των αστυνομικών στο αυτοκίνητο που οδηγούσε εντοπίστηκε ένα 9αρι περίστροφο και μια γεμιστήρα. 

Ads

Από το Αυτόφωρο τού επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο για παράνομη οπλοκατοχή.

Στο αυτοκίνητο του 22χρονου, από τα πιο γνωστά ονόματα της ελληνικής τραπ μουσικής, βρέθηκαν ένα πιστόλι και φυσίγγια. Αν και ο ίδιος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι το όπλο δεν ήταν δικό του, τελικά διαπιστώθηκε ότι δεν είχε άδεια οπλοκατοχής, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο νεαρός τραγουδιστής συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης στο Μπουρνάζι, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, επειδή είχε πάνω του ένα πιστόλι χωρίς άδεια οπλοφορίας.

Ads

Ο τραγουδιστής ισχυρίστηκε ότι θα χρησιμοποιούσε το όπλο στα γυρίσματα ενός βίντεο κλιπ.

Ωστόσο, φεύγοντας από τα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων, ανάρτησε στο λογαριασμό του στο instagram ένα βίντεο διάρκειας έξι δευτερολέπτων στο οποίο ειρωνεύεται τους αστυνομικούς.

Ο 22χρονος τράπερ μέσα από το αυτοκίνητο με το οποίο έχει φύγει από τη Σχολή Ευελπίδων και βρίσκονται και δύο φίλοι του λέει χαρακτηριστικά: «Πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα γιατί είχα κι άλλο στο αμάξι».