Την ώρα που κάτοικοι της Νέας Σμύρνης δέχτηκαν -εκτός του προστίμου- και την επίθεση από αστυνομικούς για «μη τήρηση των μέτρων»,  σε υπαίθριο πάρτι στο Ζάππειο συμμετείχε η σύζυγος του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, Τζένη Μπαλατσινού.

Ads

Όπως φαίνεται από φωτογραφίες που δημοσίευσε η lifestyle ιστοσελίδα  gossip-tv την Τρίτη 9 Μαρτίου, η ίδια συμμετείχε μαζί με άλλα, τουλάχιστον, έξι άτομα να κάνουν πικ – νικ στο Ζάππειο και να γιορτάζουν τα γενέθλια φίλου τους.

Κανείς από όσους βρέθηκαν στην παρέα της Τζένης Μπλατσινού δεν δέχτηκε κάποια σύσταση εκ μέρους αστυνομικών σε αντίθεση με όσα συνέβησαν την Κυριακή στην πλατεία της Νέας Σμύρνης και κατέληξαν στον άγριο ξυλοδαρμό του 29χρονου, ο οποίος επιχείρησε υπερασπιστεί  μια οικογένεια που καθισμένη στο παγκάκι της πλατείας δέχθηκε πρόστιμο και τραμπουκισμούς από άνδρες της ΔΙΑΣ.

Υπενθυμίζεται πως περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν μια από τις γυναίκες που υπήρξε αποδέκτης της φραστικής επίθεσης εκ μέρους των αστυνομικών, αποκάλυψε πως ένας από αυτούς της είπε: «Σε γράφω γιατί έτσι θέλω. Τώρα, τα παράπονά σας στον Χαρδαλιά».

Ads

image

image

image