Στο Νοσοκομείο του Πύργου άφησε χθες το πρωί η 35χρονη Τ.Ε. την τελευταία της πνοή. Η τρόφιμος επί σειρά ετών στο ΚΕΠΕΠ Λεχαινών, το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε παρουσιάσει πνευμονία. Ο θάνατος της καταγράφηκε ως αιφνίδιος και προκαταρκτική εξέταση για τη διερεύνηση του γεγονότος διενεργεί το τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Ads

Οπως έγινε γνωστό, η 35χρονη φιλοξενούνταν στον πρώτο όροφο του ΚΕΠΕΠ Λεχαινών, εκεί όπου βρίσκονται τα άτομα που παρουσιάζουν μια γενικότερη βελτιωμένη εικόνα και μπορούν να επικοινωνήσουν με το περιβάλλον.

Επίσημα με βάση τις ιατρικές αναφορές, η ασθενής έπασχε από έντονη ψυχοκινητική καθυστέρηση, ενώ πρόσφατα είχε γίνει αλλαγή στη φαρμακευτική της αγωγή.

H διοικήτρια του Νοσοκομείου Πύργου, Ελένη Σιουρούνη, δήλωσε στην εφημερίδα “Ελευθεροτυπία” πως η κοπέλα είχε μεταφερθεί εκεί στις 28.2.2011 από τη ΜΕΘ Αγρινίου όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένη. «Στις 26.2.2011 αποσωληνώθηκε και στη συνέχεια τη μετέφεραν εδώ. Ο θάνατός της, σύμφωνα με τους γιατρούς οφείλεται σε πιθανή εισρόφηση υγρών ή σε καρδιακή ανακοπή. Αναμένεται νεκροψία – νεκροτομή για διευκρίνιση των ακριβών αίτιων θανάτου.

Ads