Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 28χρονος οδηγός αυτοκινήτου, ο οποίος το απόγευμα της Κυριακής παρέσυρε και σκότωσε μια γιαγιά και το εγγόνι της στην περιοχή των Καμαρών στο Αίγιο.

Ads

Ο οδηγός, ερχόμενος από το Λαμπίρι, έχασε τον έλεγχο της BMW που οδηγούσε στην προσπάθειά του να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα. Το αποτέλεσμα ήταν να ανέβει το πεζοδρόμιο και να παρασύρει την γιαγιά και τον εγγονό της, που είχαν βγει βόλτα. Το αγοράκι ήταν μόλις λίγων μηνών και είχε βαπτιστεί την προηγούμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο οδηγός φέρεται να έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα.

Ένας συγγενής της νεκρής γυναίκας και το μικρού παιδιού, ανέφερε για το περιστατικό στον ΣΚΑΪ: «Γύρω στις 7 παρά 10, ακούστηκε ένα φρενάρισμα και ένα δυνατός κρότος. Βγαίνοντας έξω, τι να δω… Κάτω τη νύφη μου και τον εγγονό μου, κομμάτια». Όσον αφορά τον οδηγό είπε: «Σταμάτησε λίγο πιο κάτω. Ήρθε (στο σημείο) και λέει “α, δεν είναι τίποτα”. Μόλις είδε το παιδί με ανοιγμένο το κεφάλι, το έβαλε στα πόδια».

Ads

Η αστυνομία που είχε ειδοποιηθεί στο μεταξύ όμως, τον εντόπισε και ακολούθησε καταδίωξη. Στην προσπάθειά του να διαφύγει έπεσε στη θάλασσα, αλλά συνελήφθη.

Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό τους.