Μία 67χρονη ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου και ο γιος της, δέχτηκαν άγρια επίθεση επίθεση στην Αίγινα μετά από καταγγελία που έκανε σε νυχτερινό κέντρο για ηχορύπανση.

Ads

Σε φωτογραφίες που δημοσιεύει το newsit.gr, η 67χρονη φαίνεται χτυπημένη και παραμορφωμένη αμέσως μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε.

Η γυναίκα έμεινε στο νοσοκομείο για παραπάνω από ένα μήνα. Από αυτό το διάστημα, τις 20 ημέρες τις πέρασε στη μονάδα εντατικής θεραπείας ενώ ακόμη αντιμετωπίζει προβλήματα στην όραση αλλά και τις φωνητικές χορδές.Το περιστατικό σημειώθηκε τον Αύγουστο του 2021 και είδε το φως της δημοσιότητας την Πέμπτη.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε τέσσερις συλλήψεις για την εξάρθρωση της συμμορίας που εμπλέκεται σ’ αυτή την υπόθεση. Συγκεκριμένα συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του μπαρ και τα τρία άτομα που συμμετείχαν στην άγρια επίθεση στην 67χρονη και τον γιο της και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας. 

Ads

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όλα ξεκίνησαν από την Αθήνα και συγκεκριμένα την Καλλιθέα, όπου ο 40χρονος, φερόμενος ως ηθικός αυτουργός της επίθεσης, διατηρεί κλαμπ, με την 67χρονη που διαμένει δίπλα να προβαίνει σε καταγγελίες στην ΕΛ.ΑΣ. για ηχορύπανση και διατάραξη κοινής ησυχίας λόγω της λειτουργίας του νυχτερινού κέντρου καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Μάλιστα, είχαν υποβληθεί και μηνύσεις.

Ο άνθρωπος αυτός φαίνεται, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, να πλήρωσε τρία άτομα και να τα έστειλε στο νησί της Αίγινας προκειμένου να πραγματοποιήσουν τη συγκεκριμένη επίθεση.

image

image

Σημειώνεται πως ο ξυλοδαρμός είχε καταγραφεί και από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας. Ενδεικτική της αγριότητας είναι η στιγμή που ένας από τους κατηγορούμενους χτυπά με μανία την ηλικιωμένη και τον γιο της μπροστά στα μάτια του μόλις τεσσάρων ετών εγγονιού της. Οι δράστες, όπως φαίνεται στις εικόνες που δημοσιεύει το CNN Greece, αφήνουν αιμόφυρτα τα δύο θύματά τους στο έδαφος και αμέσως μετά εξαφανίζονται.

image

image

image