Βίντεο όπου καταγράφεται ο άγριος τραμπουκισμός υπαλλήλου σε φαρμακείο από πελάτη που δήλωνε μάλιστα «δημοσιογράφος του OPEN» κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Μάλιστα ο εν λόγω πελάτης   δεν διστάζει να στρέψει την κάμερα στο πρόσωπό της για να την διαπομπεύσει.

Ads

Συγκεκριμένα, το βίντεο ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ο χρήστης «Athanasios Tanasis Zervoudakis», που φέρεται να είναι εκείνος που πρωταγωνιστεί. Όπως φαίνεται, έχει επισκεφθεί κάποιο φαρμακείο της περιοχής στο Νέο Ψυχικό, και όταν βρίσκεται στο ταμείο, επιτίθεται κατά της φαρμακοποιού κατηγορώντας την ότι δεν φοράει γάντια.

Αμέσως, της επιτίθεται ρωτώντας επίμονα γιατί δεν φοράει γάντια, με την ίδια να επιχειρεί μάταια να του δώσει οποιαδήποτε απάντηση, και τον «πελάτη» να την ρωτάει «να με πεθάνεις θέλεις» και να βρίζει χυδαία. Στη συνέχεια, κρατώντας έναν καφέ στο χέρι και μιλώντας της υποτιμητικά, της φωνάζει «είμαι δημοσιογράφος του OPEN και μοντέλο στο Βερσάτσε», ενώ στη συνέχεια στρέφει την κάμερα στο πρόσωπό της καταγράφοντάς την στο βίντεο.

image

Ads

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει πλήθος προβολών και σχολίων στα social media, με αρκετούς χρήστες να καλούν το κανάλι «OPEN» να πάρει θέση. Λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ, το κανάλι προχώρησε σε ανάρτηση με την οποία ενημερώνει πως «χρήστης του κοινωνικού δικτύου facebook με όνομα λογαριασμού Athanasios Tanasis Zervoudakis, ο οποίος ισχυρίζεται πως είναι δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, δεν ανήκει στο δυναμικό του καναλιού». Παράλληλα, σημειώνει πως «είναι προφανές ότι ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN θα στραφεί νομικά κατά του συγκεκριμένου προσώπου για τους ψευδείς του ισχυρισμούς».

Ο ίδιος πάντως επανήλθε αργά το βράδυ μέσω νέας ανάρτησής του, φροντίζοντας πάντως να το κάνει μπροστά από ταμπέλα επιχείρησης εμπορίου υλικών καθαρισμού και υγιεινής, να «απολογείται», και να διαφημίζει την επιχείρηση.

image