Θύμα άγριας επίθεσης με οπαδικά κίνητρα έπεσε ένας 18χρονος στο Αγρίνι το βράδυ της Κυριακής (26/6).

Ads

Το θύμα που φορούσε μία μπλούζα του Παναθηναϊκού στάθμευσε το όχημα του και κατέβηκε για να πάρει κάτι από ένα περίπτερο. Στην επιστροφή του, τον πλησίασαν ένας 17χρονος και ένας 19χρονος και άρχισαν να τον τραβούν από το τσαντάκι μέσης που φορούσε και να απαιτούν να βγάλει την μπλούζα της ομάδας που φορούσε και να τους την δώσει.

Τότε τον έριξαν κάτω και άρχισαν να τον χτυπούν με γροθιές και κλωτσιές στο πρόσωπο. Έπειτα ακόμη δύο άτομα άρχισαν να τον χτυπούν στο κεφάλι και τον έβριζαν. Το θύμα κατάφερε τελικά να διαφύγει σε παρακείμενο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και κάλεσε τον πατέρα του να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Οι δράστες αφαίρεσαν την μπλούζα του θύματος και το τσαντάκι μέσης που είχε μετρητά και το κινητό του θύματος και τράπηκαν σε φυγή.

Ads

Από την Αστυνομία διενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών που έχουν ταυτοποιηθεί και σε βάρος τους έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για ληστεία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και για τον νόμο περί Αθλητισμού.