Έντονη δημόσια αντιπαράθεση μέσω των κοινωνικών δικτύων, και μάλιστα με πολιτικές προεκτάσεις, ξέσπασε μεταξύ του Αντώνη Αλαφογιώργου και του Σεραφείμ Κοτρώτσου, η οποία είχε στο επίκεντρο το κόστος εκπομπών στην κρατική τηλεόραση. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι ο παρουσιαστής του μεσημεριανού δελτίου της ΕΡΤ ζήτησε μέσω ανάρτησής του στο twitter  την παρέμβαση του προέδρου της ´Ενωσης Εισαγγελέων Δημήτρη Ασπρογέρακα.

Ads

´Ολα ξεκίνησαν όταν ο κύριος Αλαφογιώργος επιτέθηκε ονομαστικά στον Σεραφείμ Κοτρώτσο, γράφοντας: «καλά τα λέει ο σύντροφος Κοτρώτσος. πόσο κοστίζουν οι μικτές που παρουσιάζει στην ΕΡΤ;ποιος τα παίρνει; πόσα το μήνα; έρχονται ελεγκτές;».

Άμεση ήταν η απάντηση εκ μέρους του Σεραφείμ Κοτρώτσου, με τον παρουσιαστή της εκπομπής «Επόμενη μέρα» να επισημαίνει σε δική του ανάρτηση:  «´Εχεις να πεις κάτι για την εκπομπή, φίλε; Καλή, κακή, μέτρια; Τα άλλα δεν με ακουμπούν και μάλλον όψιμα ασχολείσαι με τα θέματα αυτά. Στις υπηρεσίες… Κι όταν με δεις πρόσωπο με πρόσωπο να μου το πεις. Καθαρά. Υγεία εύχομαι…»

Ο Αντώνης Αλαφογιώργος επανήλθε, αφήνοντας μάλιστα αιχμές για σχέσεις του Σεραφείμ Κοτρώτσου με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά, ενώ παράλληλα ισχυρίσηκε ότι έκοψαν πρόταση εκπομπής του ιδίου λόγω κόστους: «Σύντροφε Σεραφείμ έχω τα χαρτιά από τη διαύγεια. δεύτερη πρόταση εκπομπής μου απορρίφθηκε λόγω κόστους λέει. εσωτερική παράγωγη. μηδαμινά πράγματα. εσύ όμως πλουσιοπάροχος. χαιρετίσματα στον Νίκο. εισαγγελείς μήπως ακούνε;»

Στη συνέχεια φωτογραφίζοντας ευκρινώς τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, ανέφερε: «Και να μην τολμήσει ο Νικόλας να ”φάει” τον Φώτη Παπούλια γιατί έρχονται χειρότερα».

Ο Αντώνης Αλαφοργιώργος συνέχισε απτόητος καλώντας με δύο αναρτήσεις του τον αντιεισαγγελέα, Δημήτρη Ασπρογέρακα, να παρέμβει:

Τέλος, επιτέθηκε για μια ακόμη φορά στον Νίκο Παππά, γράφοντας: 
ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜ. Ο ΠΑΠΠΑΣ ΕΙΝΑΙ»

Στην κόντρα παρενέβη ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, αναπαράγοντας τις καταγγελίες του δημοσιογράφου της ΕΡΤ.