Ένα 11χρονο αγόρι παρακολουθούσε τις απογειώσεις αεροπλάνων στο αεροδρόμιο της Σκιάθου, όταν εκτινάχθηκε από τα αέρια της απογείωσης.

Ads

Το αγόρι βρίσκονταν με τον πατέρα του σε σημείο,πολύ κοντά στον αεροδιάδρομο, όπου τουρίστες συνηθίζεται να απαθανατίζουν με φωτογραφικές μηχανές και βίντεο τις προσγειώσεις κι απογειώσεις αεροπλάνων.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση από το κύμα αερίων του αεροπλάνου, το παιδάκι εκτινάχθηκε κάποια μέτρα μακριά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι το παιδάκι διακομίσθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου και στη συνέχεια με μέριμνα του Λιμεναρχείου, με ιδιωτικό σκάφος, στο Νοσοκομείο Βόλου. Η γενική κατάσταση της υγείας του είναι καλή. Φέρει εκδορές στο θώρακα και το μηρό και η υγεία του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο αεροδρόμιο της Σκιάθου, τα αεροπλάνα περνούν μόλις λίγα μέτρα πάνω από το λιμάνι και τον δρόμο του νησιού. Το συγκεκριμένο αεροδρόμιο ουσιαστικά δημιουργήθηκε με την τεχνητή ένωση της Σκιάθου με το κοντινό νησάκι ονόματι Λαζαρέτο και έτσι ουσιαστικά βρίσκεται ανάμεσα σε δύο παραλίες.

Ads