Αγωγή κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου κατέθεσαν οι πρώην συνεργάτες και φίλοι του στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα σχετικά με τη διαρροή στο διαδίκτυο από τον ίδιο προσωπικών στιγμών πρώην συντρόφου εν αγνοία της.

Ads

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του AΝΤ1 και όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού το βράδυ της Πέμπτης (16/11), οι Ράδιο Αρβύλα έχουν ήδη κινηθεί νομικά κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου ζητώντας την αποκατάσταση της ζημιάς και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί τόσο οι ίδιοι προσωπικά όσο κι η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα κι ο Αντώνης Κανάκης ως δημιουργός της.

Τα τρία πρόσωπα υποστηρίζουν πως η εικόνα τους έχει πληγεί, μετά τις αποκαλύψεις για τον πρώην συνεργάτη τους καθώς δόθηκε ευκαιρία να ακουστούν για αυτούς πράγματα που δεν ισχύουν και να βρεθούν στο στόχαστρο, ενώ δεν γνώριζαν τίποτα για την υπόθεση revenge porn.

Η αγωγή θα επικεντρώνεται επίσης στην εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα” που επίσης έχει πληγεί και υπάρχει μεγάλος οικονομικός κίνδυνος για το brandname της, το οποίο ανήκει στην εταιρεία παραγωγής “Tony Productions” του Αντώνη Κανάκη.