Αν έχετε μεταπτυχιακό, ξέρετε άριστα αγγλικά, διαθέτετε τουλάχιστον πέντε χρόνια εργασιακή εμπειρία σε έναν συγκεκριμένο τομέα πολιτικής ή έχετε κάνει σχετική έρευνα, στείλτε βιογραφικό στη ΝΔ και μπορεί να είστε εσείς αυτός που θα συντάξει το κυβερνητικό της πρόγραμμα. Λεπτομέρεια το ότι δεν θα πληρωθείτε για τις παροχές σας.

Ads

Ανοιχτή πρόσκληση σε εμπειρογνώμονες για τη στελέχωση των ομάδων εργασίας που θα διαμορφώσουν το κυβερνητικό της πρόγραμμα απευθύνει η ΝΔ.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση η οποία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του κόμματος, η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή υποψηφιοτήτων είναι η 23η Φεβρουαρίου 2016.

Η εργασία θα είναι σε εθελοντική βάση και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι σε θέση να διαθέτουν 8-10 ώρες την εβδομάδα σε αυτή.

Ads

Η εργασία θα περιλαμβάνει:

• Τη συμμετοχή σε θεματικές ομάδες εργασίας
• Την εκπόνηση προγραμματικών θέσεων
• Τη συγγραφή κειμένων που θα συμπεριληφθούν στο τελικό παραδοτέο

Όπως σχολίασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, το κόμμα δεν θέλει να περιοριστεί στη γνώμη μόνο των γνωστών κομματικών στελεχών, αλλά επιχειρεί να κάνει ένα άνοιγμα στο Πανεπιστήμιο, την Αγορά και την Κοινωνία των Πολιτών. «Σε αξιόλογους Έλληνες οι οποίοι θα συμβάλλουν στη διαμόρφωση ενός σύγχρονου και αξιόπιστου κυβερνητικού προγράμματος, αξιοποιώντας τις καλύτερες ευρωπαϊκές πρακτικές», όπως είπε.