Στην προανακριτική επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ εστάλη το πόρισμα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος από την εξέταση του φορητού υπολογιστή του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη, στον οποίο ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου είχε παραδώσει το στικάκι με τη λίστα.

Ads

 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, μετά από σχετική αναζήτηση στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του Ιωάννη Διώτη τα ονόματα των συγγενών του πρώην υπουργού Οικονομικών δεν είναι μεταξύ των 2.059 αρχείων που βρέθηκαν.
 
Επίσης από την έρευνα που έγινε φαίνεται να προκύπτει πως υπάρχουν ίχνη από 23 usb εκ των οποίων τα τρία είναι από τη λίστα Λαγκάρντ. Το ένα είναι το usb που φέρεται να έλαβε ο Ιώαννης Διώτης από τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Το δεύτερο φέρεται να είναι το αντίγραφο που έφτιαξε όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος για να το παραδώσει στον τότε υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο.
 
Ωστόσο η ύπαρξη του τρίτου usb δεν είχε αναφερθεί μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το εν λόγω στικάκι μπαίνει στον υπολογιστή στις 15/7/2011 ενώ η τελευταία σύνδεση του γίνεται στις 16/1/2012.