Αποτροπιασμό προκαλούν οι απίστευτες εικόνες από το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση στο 1ο γυμνάσιο Ελ. Βενιζέλου στα Χανιά που τελούσε υπό κατάληψη και ο Διευθυντής του σχολείου αποφάσισε να την «σπάσει», κρατώντας έναν σιδερένιο κόφτη στα χέρια του και προκαλώντας φθορές σε ποδήλατα μαθητών.

Ads

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο ο νταής Διευθυντής αφού, όπως καταγγέλλεται, απείλησε τους μαθητές, πήρε έναν σιδερένιο κόφτη και προσπάθησε να σπάσει τις αλυσίδες στην πύλη, εκδηλώνοντας οργή και βίαιη συμπεριφορά μπροστά στα μάτια των παιδιών. Μάλιστα, όπως καταγγέλλουν μαθητές και γονείς, τα παιδιά, έβαλαν μπροστά τα χέρια τους για να προστατεύσουν την κλειδαριά και ο Διευθυντής άρχισε να χτυπά με μανία τα χέρια τους.

Για το περιστατικό έγινε καταγγελία στην αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο και ο Διευθυντής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι πήγε με τον κόφτη και έκοψε το λουκέτο, και τα παιδιά τον έσπρωξαν, όπως είπε, για να τον απωθήσουν, μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος κάλεσε την αστυνομία στο σημείο.

Διαβάστε επίσης: