Στη δολοφονική επίθεση στην Λούτσα με τους έξι νεκρούς αναφέρεται με ανακοίνωσή της η βουλευτής και υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των πολιτών σε κανέναν επίπεδο».

Ads

«Το αιματηρό περιστατικό σήμερα το απόγευμα στη Λούτσα, με έξι νεκρούς από μαφιόζικη επίθεση που παραπέμπει σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, επιβεβαιώνει ότι η κυβέρνηση της ΝΔ δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των πολιτών σε κανένα επίπεδο» αναφέρει χαρακτηριστικά σε δήλωσή της η Έφη Αχτσιόγλου.

«Το “επιτελικό κράτος” του κ. Μητσοτάκη έχει αποτύχει παταγωδώς και στο ζήτημα της καταπολέμησης του οργανωμένου εγκλήματος. ‘Αμεσα πρέπει να υπάρξει διαλεύκανση της αποτρόπαιας μαζικής δολοφονίας και σύλληψη των δραστών» καταλήγει.

Σημειώνεται ότι το μακελειό έλαβε χώρα κοντά στις 18:30 στην οδό Ακροπόλεως, έναν μικρό δρόμο που καταλήγει σε κεντρικό. Σε ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο επέβαιναν έξι άτομα. Εκτιμάται ότι οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα και πυροβόλησαν πάρα πολλές φορές – σύμφωνα με τις μαρτυρίες.

Ads

Από τα έξι άτομα που επέβαιναν στο όχημα, ένας ή δύο βρέθηκαν νεκροί έξω από το όχημα και οι υπόλοιποι μέσα στο αυτοκίνητο. Ακολούθως, οι δράστες φέρεται να διέφυγαν με ένα πολυτελές αυτοκίνητο και κατά άλλες πληροφορίες με μία μοτοσικλέτα.