Νεκρός από τον γιο της συντρόφου του έπεσε ένας άνδρας 66 ετών, το πρωί της Πέμπτης, στη Γλυφάδα. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο 51 ετών δράστης, έστησε ενέδρα στο θύμα και τον μαχαίρωσε.

Ads

Το περιστατικό έγινε έξω από κατάστημα ψιλικών στη Γλυφάδα και συγκεκριμένα στην οδό Βορείου Ηπείρου, όπου έπειτα από μια λογομαχία που είχαν οι δύο άνδρες, ο 51χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι στον 66χρονο προκαλώντας του τραυματισμούς στην κοιλιά.

Το θύμα διακομίσθηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα φέρεται να δέχτηκε τουλάχιστον τρεις μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα και υπέκυψε στα τραύματά του.

Μετά την πράξη, ο δράστης παραδόθηκε στους αστυνομικούς του τμήματος Γλυφάδας όπου και κρατείται. Ο 51χρονος αυτή την ώρα δίνει κατάθεση στις Αρχές για τους λόγους που τον οδήγησαν στο έγκλημα. Εκεί σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στους αστυνομικούς: «Τον καθάρισα, είχαμε προσωπικές διαφορές!».

Ads

Στην επίσημη ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρεται «πρωινές ώρες σήμερα συνελήφθη 51χρονος ημεδαπός ο οποίος νωρίτερα στην περιοχή της Γλυφάδας τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι 66χρονο ημεδαπό συγγενικό του πρόσωπο».