Με μήνυμα του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς Μανώλη Γλέζου ξεκίνησε η συνέντευξη Τύπου του προέδρου της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτη Λαφαζάνη στην 80ή ΔΕΘ. Σημειώνεται πως ο Μανώλης Γλέζος στο μήνυμα του δεν κάνει καμία αναφορά στη Λαϊκή Ενότητα και δεν αναφέρθηκε σε συμμετοχή στο κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Ads

Μέσα από το μήνυμά του ο Μανώλης Γλέζος κάλεσε «όλους τους παλιούς συναγωνιστές να σταθούν μπροστάρηδες στον αγώνα για το δίκαιο και την ελευθερία. Όλοι μαζί να αναφωνήσουμε εμπρός Ελλάς για την Ελλάδα για το δίκαιο και την λευτεριά»

Αναλυτικά ολόκληρη το μήνυμα του Μανώλη Γλέζου:

«Νομίζω ότι οι εκλογές δεν είναι κρίσιμες αλλά καθοριστικές για την τύχη του λαού μας. Ολοι σας καλούν να κρίνετε, να συγκρίνετε να ψηφίσετε τα κόμματά τους. Εμάς, τον υποψήφιο η ιστορία δεν τον καλεί να κρίνει, να διαλέξει, τον καλεί να αποφασίσει. Πρέπει να αποφασίσει να πάρει ο λαός στα χέρια του την τύχη του και το μέλλον του.

Ads

Οι εκλογές είναι καθοριστικές γιατί δίνουν την δυνατότητα στο λαό να σαρώσει το σάπιο και καταπιεστικό καθεστώς, της βίας και της διαφθοράς. Πρέπει να αφουγκραστούμε την ιστορία που μας χτυπά την πόρτα και να της ανοίξουμε. Δεν μπορεί να υπάρχουν θεατές σε αυτόν τον αγώνα. Όλοι πρέπει να προχωρήσουμε από κοινού. Για να περάσουν οι ελπίδες και το μέλλον που ανήκει σε εμάς. Καλώ όλους τους παλιούς συναγωνιστές να σταθούν μπροστάρηδες στον αγώνα για το δίκαιο και την ελευθερία. Όλοι μαζί να αναφωνήσουμε εμπρός ΕΛΑΣ για την Ελλάδα για το δίκαιο και την λευτεριά».