Στις επιθέσεις που δέχεται σχετικά με την οικογένειά του, αλλά και στο θέμα που έχει προκύψει με τον Αλέκο Φλαμπουράρη, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στον ANT1. 

Ads

«Θα γυρίσει μπούμερανγκ αυτή η ιστορία. Είναι μια οφθαλμοφανής κατασκευή. Ο κ. Φλαμπουράρης πριν γίνει υπουργός, δούλευε. Τι θα έπρεπε να κάνει, να είναι άνεργος; Το 2014 πήρε μια δουλειά με διαφάνεια, κερδίζοντας διαγωνισμό» ανέφερε σχετικά με την υπόθεση Φλαμπουράρη, ο Αλέξης Τσίπρας. 

«Μετά τις εκλογές έφυγε από την εταιρεία. Ποιος του έδωσε τη δουλειά; Η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η δεξιά ήταν στην Περιφέρεια, ο κ. Τατούλης. Η αριστερά έδωσε μήπως τη δουλειά στον κ. Φλαμπουράρη; Είναι μια απίστευτη κατασκευή. Ο κόσμος δεν είναι χαζός» πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. 

Διαβάστε επίσης:

«Ο πατέρας μου είχε δουλειές στην Κρήτη επί Χούντας πράγματι και κατηγορήθηκε για συμμετοχή σε βομβιστική επίθεση. Προφυλακίστηκε, του αφαιρέθηκε η άδεια και αναγκάστηκε να φύγει στο εξωτερικό για να συνεχίσει να δουλεύει» είπε αναφορικά με τα όσα του προσάπτουν σχετικά με την οικογένειά του. 

Πρόσθεσε πάντως ότι ανεξάρτητα από την ιστορία του πατέρα του, «δεν πιστεύει στην οικογενειακή ευθύνη» και σημείωσε: «Είμαι διαφανής, είμαι επτά χρόνια στην πολιτική ζωή του τόπου, όλα είναι γνωστά και για μένα και για την οικογένεια μου». 

«Οκτώ χρόνια τώρα δεν έλεγαν τίποτα. Τώρα λένε και για το παιδί μου ότι πάει σε ιδιωτικό σχολείο. Έχουν λερωμένη τη φωλιά τους, έφτιαξαν καθεστώς διαπλοκής. Τις μίζες από τη Siemens ποιος τις έπαιρνε, τον Χριστοφοράκο ποιος τον έβγαλε έξω; Είπαν, θα τους ρίξουμε λάσπη για να πει ο κόσμος, όλοι ίδιοι είναι. Ε, δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Δεν είμαστε εμείς στη λίστα Λαγκάρντ» κατέληξε.