“Υπάρχει πάτος σε αυτήν την κατρακύλα;”, διερωτηθήκαμε πριν από λίγες ημέρες, από αυτήν εδώ τη στήλη, σχολιάζοντας τη στάση της ΝΔ και των φιλικών της ΜΜΕ μετά την καταδίκη για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων του πρώην βουλευτή της ΝΔ και συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Νίκου Γεωργιάδη. Ύστερα λοιπόν από τη μιντιακή εξαφάνιση της είδησης, τα περί “σκευωρίας” και τις κάθε λογής ανοησίες που ακούστηκαν, ένα άρθρο στην Καθημερινή ήρθε να μας δώσει την απάντηση…

Ads

Για να καλυφθούν πολιτικά και ηθικά η ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Νίκος Γεωργιάδης φτάσαμε στο σημείο να αμφισβητηθεί ακόμη και αν η σεξουαλική πράξη με έναν ανήλικό 15χρονο είναι παιδεραστία. “Η περίφημη παιδεραστία του Νίκου Γεωργιάδη αναφέρεται στη συνεύρεσή του με κάποια δεκαπεντάχρονα. Μπορεί η ερωτική επιθυμία για ένα δεκαπεντάχρονο να θεωρηθεί παιδεραστία;” έγραψε ο Τάκης Θεοδωρόπουλος και υποστήριξε πως “θα πρέπει να αναθεωρηθεί η ηλικία βάσει της οποίας θεωρείται κάποια ή κάποιος ερωτικά ανήλικος”.

Ως προς αυτό επικαλέστηκε και τον Αντύπα Καρίπογλου, τον δικηγόρο και υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ, ο οποίος λίγες ημέρες νωρίτερα, σε ένα άλλο πόνημα στο Facebook, είχε αναφέρει πως νομικά βάσει του πλαισίου που ισχύει στην Ελλάδα οι σεξουαλικές συνευρέσεις του Νίκου Γεωργιάδη με τα ανήλικα αγόρια είναι «απολύτως νόμιμες», καθώς ήταν άνω των 15, αλλά το πλημμέλημά του είναι πως αυτές έγιναν έναντι χρηματικού ανταλλάγματος. Ηθικά ο Καρίπογλου κατήγγειλε και την υποκρισία του κόσμου καθώς όπως μας πληροφόρησε σε αντίθεση με τον Γεωργιάδη που καταδικάστηκε, “ο 60αρης που μοστράρει τα λεφτά του σε μια 17χρονη, την πηγαίνει σε κλαμπ, την ποτίζει, της χαρίζει δώρα και την πηδάει θεωρείται μάγκας και μπήχτης από τον περισσότερο κόσμο”. Μάλλον στον “κόσμο” του Αντύπα Καρίπογλου. 

“Ο κ. Αντύπας Καρίπογλου έγραψε ότι αποπλάνηση θεωρείται αν η ανήλικη ή ο ανήλικος είναι κάτω των 14 ετών”, σημείωσε ο Θεοδωρόπουλος θέλοντας να ενισχύσει την άποψή του. Προκάλεσε ωστόσο την “οργή” του Καρίπογλου, ο οποίος ισχυρίστηκε πως ποτέ δεν είπε τέτοια πράγματα και πως αυτά που αναφέρονται στο “γονατογράφημα”, όπως χαρακτήρισε το άρθρο του Θεοδωρόπουλου, είναι “μαλ@@@ίες” και “ανοησίες”.  Σφάζονται οι υποστηρικτές του Γεωργιάδη ποιος είπε τη μεγαλύτερη “μαλ@@@ία”.

Ads

Καθώς η πολιτική διαχείριση της υπόθεσης από τη ΝΔ οδήγησε σε ναυάγιο, τα μίντια, που έχουν επενδύσει πάνω της, έσπευσαν να αναλάβουν ξανά τη “βρώμικη δουλειά” και όπως φαίνεται θα “πήξουμε” στις… “μαλ@@@ίες”.