Τελικώς, η αριστερή χούντα έκανε κανονικά εκλογές, παρά τα όσα διέδιδαν οι αντίπαλοί της (στο άθλημα αυτό έχει πλούσιες επιδόσεις η ένστολη Ακρα Δεξιά). Δεν σημειώθηκαν κρούσματα βίας και νοθείας, παρά τους φόβους των δεξιών (η παράταξή τους διαθέτει την τεχνογνωσία).

Ads

Ο Ελληνας Κιμ παραδέχτηκε την ήττα του, θα παραδώσει κανονικά το μέγαρο Μαξίμου – όχι σαν τον δημοκράτη με πατέντα Σαμαρά που ανέθεσε στους υπαλλήλους να το κάνουν.

Τα δημόσια ταμεία δεν είναι άδεια, όπως ήταν τον Γενάρη του 2015 – τα κόμματα της… ευθύνης ήλπιζαν ότι θα τους βγει το σενάριο της αριστερής παρένθεσης.

Οι κατσαπλιάδες της Αριστεράς συμπεριφέρθηκαν με αστική ευγένεια καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, όχι όπως μερικά πρωτοκλασάτα στελέχη της Δεξιάς τα οποία παραμονές των εκλογών του Γενάρη του 2015 καλούσαν με κραυγές τον κόσμο να πάρει τα λεφτά του από τις τράπεζες (δεν έδωσαν ποτέ λόγο για το έγκλημα που διέπραξαν) για να μην τα βρουν και τα απαλλοτριώσουν οι άπλυτοι αριστεριστές.

Ads

Η οικονομία δεν κατέρρευσε στα χέρια των προσωρινών ενοικιαστών – το έπαθλο για τη χρεοκοπία ανήκει στους φυσικούς ιδιοκτήτες της χώρας.

Η θριαμβεύουσα ειρωνεία της πανούργας Ιστορίας.

Πηγή: Εφημερίδα των Συντακτών