Μπαίνει το 2020 και σε λίγο θα συνδεθώ, μέσω «αγίου» Skype, με το παιδί μου που έφυγε στο εξωτερικό. Ατμίζω το ηλεκτρονικό μου τσιγάρο, όσο περιμένω τη σύνδεση. 

Ads

Είναι μιλένιαλ και βίγκαν και ζει στη Βρετανία, που μετά το Brexit θα βρίσκεται πλέον εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Του έστειλα μια σειρά από μηνύματα μέχρι που μπήκε online και μου απάντησε «μη με σπαμμάρεις ρε Boomer, κριντζάρω»

Του είχα στείλει ένα meme, και μου είπε «το ξέρω, έχει γίνει viral, είναι πολύ basic». Αυτός, ως influencer, είναι ενημερωμένος για τα trends και καμιά φορά με τρολάρει κιόλας. 
Σκέφτομαι να πάω να τον δω και να μείνω σε κάποιο airbnd κατάλυμα. Δεν θέλω να μείνω σπίτι του για να μη με κάνει «Grexit». 

Και μου απάντησε «σου στέλνω εγώ ένα, που έμεινε το bae μου». Ανοίγω το link και λέω «ωραίο φαίνεται, αρκετά χιπστέρικο». «Ισχύει» μου απάντησε. 

Ads

Ανυπομονώ να πάω Λονδίνο και να βγάλω selfie – όχι γελοίες duck face φυσικά – μπροστά από το Μπιγκ Μπεν. Θα ποστάρω και καμιά βλακεία στα social, ίσως στριμάρω και κάτι, γιατί δεν είμαι fomo

Τουλάχιστον δεν θα ‘ναι fake news – εσείς τα bot μη χαίρεστε… Σταματώ εδώ, δεν θέλω να σποϊλάρω γενικά. 

Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά μόλις flexαρα τις καινούργιες λέξεις που έμαθα την προηγούμενη δεκαετία.