Ο πρωθυπουργός απηύθυνε διάγγελμα ανακοινώνοντας νέα μέτρα για τον κορωνοϊό, ειδικοί κάθε λογής και φιλικά ΜΜΕ τρομοκρατούν τον κόσμο που δεν δείχνει την δέουσα «ατομική ευθύνη», ο Άδωνις και η παρέα των αδίστακτων ενοχοποιεί νέους , μετανάστες και αντιφασιστικές διαδηλώσεις, αλλά το σωματείο του ΕΚΑΒ κάνει εκλογές στην πορτοκαλί Αθήνα!

Ads

Η μαζική μεταφορά ψηφοφόρων από την μισή Ελλάδα, ενώ έχει ψηφιστεί νόμος παράτασης της θητείας της διοίκησης του Σωματείου, εκθέτει στον προφανή κίνδυνο διασποράς του ιού από την επιβαρυμένη Αθηνά προς περιοχές «παρθένες» όπως η Πελοπόννησος και αρκετά νησιά και υπογραμμίζει την εγκληματική συμπεριφορά των εντεταλμένων ανθρώπων για την πανδημία.

Αν ο κ. Χαρδαλιάς ενδιαφερθεί για αυτά τα ενοχλητικά «βέλη εξ οικείων», μπορεί να διαπιστώσει τον ακριβή αριθμό επαρχιωτών ψηφισάντων από τα αρχεία της εφορευτικής. Όλα αυτά διεκπεραιώθηκαν από μια παράνομη εφορευτική επιτροπή, προϊόν μιας «εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης» που καταγγέλθηκε πανταχόθεν ως ανύπαρκτη, με την ψευδή βεβαίωση ότι είχε συμμετοχή, εντός κλειστού χώρου της κεντρικής υπηρεσίας, 600 ατόμων!

Προφανώς τίθενται πολλαπλά προβλήματα ακυρότητας, πολλές υπήρξαν οι εκκλήσεις αποχής από μια τέτοια κωμικοτραγική διαδικασία, ενώ έγινε αναφορά της επικίνδυνης πρακτικής από τον κ Ξανθό στην Βουλή. Τέλος, ο Πόντιος Πιλάτος της διοίκησης του ΕΚΑΒ έχει προειδοποιηθεί εγκαίρως με πρωτοκολλημένες καταγγελίες για όλο το σήριαλ των παραβάσεων.

Ads

Αλλά και η λαλίστατη, κατά τα άλλα, Πολιτική Προστασία του Hard Nick, η Αστυνομία που δέχθηκε δημοσίως τις παραινέσεις Χρυσοχοίδη για μηδενική ανοχή (στους νέους, όχι στους ΔΑΚίτες του ΕΚΑΒ) και το απολύτως ενήμερο υπουργείο Υγείας δεν κούνησαν ούτε το δακτυλάκι τους.

Τόσο η διοίκηση του ΕΚΑΒ όσο και η Πολιτική Προστασία έκαναν σαν να μην άκουσαν τον ορυμαγδό κρουσμάτων σε εργαζόμενους του ΕΚΑΒ: Αγρίνιο, Πάτρα, Λάρισα , Άμφισσα , Σέρρες, Διδυμότειχο και φυσικά Αθήνα.

Υπό αυτό το κλίμα διεξήχθησαν οι εκλογές και την εικόνα, την οποία αποτυπώνει και ο φωτογραφικός φακός, ήταν τουλάχιστον αποκαρδιωτική για τους φρουρούς της Υγείας μας. Το «μάσκες παντού» ήταν ανέκδοτο καθώς και οι αποστάσεις. Για το ΕΚΑΒ ισχύει το «δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις»…