► Τα μέσα ενημέρωσης δεν προέβαλαν ότι ο πρωθυπουργός επωφελήθηκε πρώτος από την άρση του lockdown και έφυγε για Τήνο, αλλά ότι πήγε με το πλοίο. Πάλι καλά, γιατί αν είμασταν στην α’ φάση της καραντίνας θα έλεγαν ότι πήγε με τα πόδια περπατώντας στα κύματα.

Ads

► Είτε στο Σούνιο γίνεται το show για το άνοιγμα του τουρισμού είτε στην Σαντορίνη, το γεγονός είναι ότι ο επικεφαλής του επιτελικού κράτους έχει μετατρέψει την πολιτική σε κινέζικο γάμο.

► Απαράδεκτο να επιτρέπεται η δημοσίευση δημοσκοπήσεων του Ευρωβαρόμετρου στην Ελλάδα. Πού καταντήσαμε; Στην άρση της πατέντας των ελληνικών δημοσκοπήσεων;

► Μετά την βόμβα του διαζυγίου του Μπιλ από την Μελίντα Γκέητς, είχαμε και την πυρηνική έκρηξη του διαζυγίου του Γιώργου από την Μαρίνα Πατούλη. Δεν θα μείνει τίποτε όρθιο σ’ αυτόν τον κόσμο;

Ads

► Το δικαστήριο αποφάσισε ότι ο Θόδωρος Τσουκάτος έδωσε τα λεφτά της Siemens στο ΠΑΣΟΚ. Με τόσες σακούλες λεφτά και τα δύο κόμματα χρεωκόπησαν; Επ’ αυτού το δικαστήριο δήλωσε αναρμοδιότητα.

► Ο Πτωχευτικός Κώδικας δεν αφορά κόμματα, αλλά τα αποκόμματα της ελληνικής κοινωνίας.

► Ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Σημίτης έβλεπε τον Θ. Τσουκάτο με τις σακούλες και τον ρωτούσε από πού έρχεται. Από την λαϊκή, απαντούσε ο Θόδωρος, κι έτσι ήταν όλοι ευτυχισμένοι επειδή το κόμμα δεν ξεμάκρυνε απ’ τον λαό.

► Λες αυτό που έφερε πολύ κοντά τον Κώστα Σημίτη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ήταν η κοινή περιπέτεια των κομμάτων τους στα οικονομικά;

► Δανεικά των κομμάτων κι αγύριστα. Του μπαταχτσή Προέδρου ή μάνα δεν έκλαψε ποτέ…

► Με την φόρα που υπήρχε το 1999, πάλι καλά που δεν εισήχθησαν τα κόμματα στο Χρηματιστήριο. Εκεί να δεις χρεωκοπία.

► Ο Άρης Πορτοσάλτε αποφάνθηκε ότι η Ελλάδα πάσχει από βαρύ κομμουνισμό. Οι γιατροί συνέστησαν τεράστια δόση νεοφιλελευθερισμού, αλλά η χώρα μπορεί να μην αντέξει και να τινάξει τα πέταλα.

► Στο ΕΣΥ πρέπει, λέει, να μπουν ιδιώτες. Ούτε μπροστά στον θάνατο δεν πρέπει να υπάρχει υπόνοια περί ισότητας των ανθρώπων. Τότε είναι που ο κομμουνισμός από βαρύς γίνεται ασήκωτος.

► Το’ χει πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι οι ανισότητες είναι στην ανθρώπινη φύση. Έτσι και πάψουν, όλα γύρω μας θα είναι αφύσικα.

► Ο Γ. Γεραπετρίτης διαπίστωσε ότι επί Κυριάκου Μητσοτάκη χτυπήθηκε το πελατειακό κράτος! Του’ πεσε πολύ βαρύς ο κομμουνισμός και παραλόησε ο άνθρωπος.

► Μπερδεψαν φαίνεται την φαρμακευτικη κανναβη με την …άλλη.

* Ο  Γ. Βαρεμένος είναι βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.