Μειονεκτούν σε τομείς όπως οι νέοι, η κατάσταση στην υγεία και τα ζητήματα ταυτότητας φύλου. Θεωρήθηκε ότι αυτά τα συμβολίζει σε ένα, η κ. Ειρήνη Αγαπηδάκη!

Ads

Η υποψηφιότητα της ως επικεφαλής, συνιστά ένα είδος θείας δίκης για την ιατρό κ Μίνα Γκάγκα, για την εθνική στάρ Ματίνα της πανδημίας και τον wannabe σοσιαλιστή κ. Θεμιστοκλέους, που τράβηξαν επί μακρόν το κουπί της ξεφτίλας στην πανδημία.

Ο κ Κακλαμάνης μάχεται να αφήσει εκτός και τον «κεντροδεξιό» κ Πλεύρη στην Α’ Αθήνας, πράγμα όχι απίθανο με τόσες ενδιαφέρουσες φωτογραφίες του Θανασάκη με πάσης φύσεως εγκληματίες. Σε μια τέτοια περίπτωση εξ όλων των ανδράποδων της Αριστοτέλους η μόνη που θα εισέλθει τροπαιούχος στην νέα Βουλή θα είναι η εν λόγω νύμφη της αξιοκρατίας, του ήθους και της αόκνου προσπαθείας!

Η αναρρηθείσα αποκλειστικώς με την αξία της κι όχι με ξένες πλάτες, ξεχώρισε ιδιαιτέρως με την δημόσια ψυχική ανάλυση για ‘τα κακάκια του Πολάκη’ και την ψυχοπαθολογική σχέση του με την μητέρα του. Είναι κρίμα που θα χάσει η επιστήμη την νέα Μαρία Βοναπάρτη γιατί ο δρόμος της προς το Nobel ήταν ορθάνοιχτος!

Ads

Η ακροκεντρώα δόξα της είναι δε τόση ώστε να προτιμηθεί απο προθυμότατοιυς καθηγητές όπως ο ακτιβιστής των ταβερνείων κ. Βασιλακόπουλος ή ο στοχαστικός κ. Μαγιορκίνης. Βέβαια, ένας οδοντίατρος κι ένας φυσιοθεραπευτής σε εκλόγιμες θέσεις αποτελούν μια παρηγοριά για τους Ασκληπιάδες.

Ίσως τέλος μπορεί να θεωρηθεί o Πρύτανης κ. Παπαϊωάννου ως scientific quest star της πανδημίας και ως μια κάποια αναγνώριση προς τα πολυπληθή ακαδημαικά callgirls του Μωυσή.

Υπενθυμίζω ότι ο πρύτανης του ΑΠΘ πέρασε στας δέλτους της ιστορίας για την απερίγραπτο λαμογιά του να εμβολιαστεί κλέβοντας την σειρά άλλων, εμφανιζόμενος ως παθολόγος παρότι κτηνίατρος! Σε εκείνη την φάση των πρώτων μηνών του 2021 μόνο οι ιατροί εμβολιαζόταν κατά προτεραιότητα, ελλείψει επαρκών ποσοτήτων.

Ο τότε υφυπουργός κ. Κοντοζαμάνης είχε δεσμευθεί μπροστά στο κοινοβούλιο σε ερώτηση του κ Κεγκέρογλου ότι είχε αποστείλει την υπόθεση στoν εισαγγελέα. Any news?

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΠΡΟΩΡΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΓΕΝΕΑ;

Δεδομένου του πλήρους εκτσογλανισμού της ΝΔ και στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας είναι κρίμα που λείπει ο εμβληματικός Κυρανάκης, ο ολοθέρμως συμπαρασταθείς στον παιδοβιαστή Νίκο Γεωργιάδη κατά την δίκη του κι όχι ως νομικός αλλά ως κολλητός. Αμαρτία επίσης συνιστά η απουσία του άλλου διακεκριμένου θρασύτατου νέου, του κ Σμυρλή του Predator.

Πόσω μάλλον όταν εξασφάλισε θέση στο Επικρατείας ο πλάνητας Καρανικόλας, τέως Λοβερδικός, τέως ΓΑΠιστής αλλά πάνω από όλα εκλεκτός του κ Φουρθιώτη. Θυμάστε που έλεγε ο κ Μητσοτάκης στην Βουλή με κατηγορούν για κάποιο Φθου … Ο τηλεοπτικός παράγοντας είχε ωστόσο αποδεδειγμένες τακτικές επικοινωνίες με το μισό υπουργικό Συμβούλιο και τινές εξ αυτών υπήρξαν γλυκόξινες. Στην Μεγάλη των Φουρθιωτιστών Σχολή περιλαμβανόταν Κυρανάκης, Καραγκούνης και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι της ‘χρυσής γενεάς’ αλλά ο κ. Καρανικόλας ήταν διευθύνων σύμβουλος του καταστήματος!

image

Καλά να είμαστε πάντως να τους θυμόμαστε όλους αυτούς τους χρυσούς σαραντάρηδες της ΝΔ. Ορίστε μερικά ακόμη ονόματα που πέρασαν σχετικώς αθόρυβα τέσσερα χρόνια στα έδρανα και μάλλον οι πλείστοι εξ αυτών δεν θα τα ξαναδούν: Βασιλειάδης, Μαρία Κεφάλα, Μελάς, Αλεξοπούλου, Σενετάκης, Μπλούχος, Νικολακόπουλος, Δερμεντζόπουλος, Ευθυμίου Αννα, Μπαρτζώκας Τάσος, Φόρτωμας, Μπιζίου, Μαντάς, Κότσιρας, Κυρανάκης, Βλάσης, Κεφαλογιάννης Γ, Χατζηβασιλείου ενώ Μαρτίνου, Μπουτσικάκης και Χειμάρρας δεν κατέρχονται καν. Πλήθος παρόμοιων παρουσιών είχαν υπάρξει προ 15ετίας στο ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ, χωρίς να έχει πλέον απομείνει ίχνος ή σκιά τους.

Η ΣΙΩΠΗΡΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ της ΔΕΞΙΑΣ

Όσοι ψηφίζουν ΝΔ δεν είναι προνομιούχοι αλλά άνθρωποι που έμαθαν όλα τους τα χρόνια να ανήκουν σε μια παράταξη αν και υποφέρουν. Σε αυτούς τους ανθρώπους η Αντιπολίτευση πρέπει να απευθύνει μήνυμα ενότητας κι αλλαγής.

Ας πολεμήσει το φόβο που τους κρατά δεμένους εκεί όπου μόνο το συμφέρον τους δεν εξυπηρετούν. Προσπαθούν να τους ξεγελάσουν είτε με ψίχουλα είτε με ψεύτικες υποσχέσεις ότι προσωπικώς θα τους βολέψουν αλλά κυρίως καλλιεργώντας τον φόβο τους για την δημοκρατική παράταξη.

Στους ανθρώπους αυτούς με σεβασμό σε συντηρητικές αξίες που τους υπέκλεψαν την ψήφο κι είδαν σύντομα τους Πάτσηδες να εφορμούν σαν τις ακρίδες, πρέπει να εξηγήσει το πόσο επικίνδυνο θα ήταν να συνεχιστεί μια τέτοια κατάσταση. Αυτή η κυβέρνηση που επιδιώκει μια δεύτερη ευκαιρία δεν είναι Ν.Δ. αλλά κάτι αδίστακτο κι ολότελα μεταλλαγμένο.