Δεκατέσσερις, μετρημένοι, ακροδεξιοί συγκεντρώθηκαν πριν έξω από τον χώρο της εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ στην Παιανία για τη Συμφωνία των Πρεσπών με ομιλητές τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Δημ. Τζανακόπουλο και το βουλευτή του Ποταμιού Σπ. Δανέλλη. 

Ads

Στην πρώτη γραμμή ο ΣΚΑΙ που με ζωντανή σύνδεση μετέδωσε την “συγκέντρωση κατά της συμφωνίας με τα Σκόπια”, όπως έγραφε και η σχετική λεζάντα στις οθόνες μας.  Σύμφωνα, μάλιστα, με το ρεπορτάζ επρόκειτο για “μια ομάδα διαδηλωτών”.

Η ζωντανή σύνδεση όμως στερείται του πλεονεκτήματος της κοπτοραπτικής και της μονταζιέρας. Ετσι, οι αγνοί πατριώτες διαδηλωτές, ξεκίνησαν να φωνάζουν το σύνθημα που ακούμε όλο και πιο συχνά τις τελευταίες ημέρες σε αυτές τις συγκεντρώσεις:  “Στα όπλα, στα όπλα, να πάρουμε τα Σκόπια”. 

Ρητορική μίσους, αλυτρωτισμού έως και προτροπή σε πόλεμο από τους “πατριώτες” χρυσαυγίτες που η Ν.Δ. και τα ΜΜΕ που την στηρίζουν, καλύπτουν και νομιμοποιούν κατ’εξακολούθηση.

Για πόσο καιρό ακόμα θα συνεχισουν να βλέπουν πίσω από τους ακροδεξιούς ,”πατριώτες διαδηλωτές”; Για πόσο ακόμα η Ν.Δ. και το σύστημα που την υπηρετεί θα βάζουν πλάτη σε εκείνους που βεβηλώνουν Εβραικά μνημεία, απειλούν την ζωή πολιτών, βουλευτών ακόμη και του πρωθυπουργού;

Ads

Φυσικά, τα ερωτήματα είναι ρητορικά….

Πηγή: Left.gr