Hybrid Bonus: Η προνομιακή χρηματοδότηση – για τα νέα Ford Puma και Kuga – με σταθερό επιτόκιο και περίοδο χάριτος 3 μηνών, έρχεται να ενισχύσει την 8ετή εργοστασιακή εγγύηση “Ford Protect” που παρέχεται στα δύο πιο «φρέσκα» SUV της Ford, καθιστώντας τα δελεαστικές αγορές.

Ads

Χάρη, λοιπόν, στο ενδιαφέρον προωθητικό πρόγραμμα Hybrid Bonus της Ford Motor Ελλάς, η αγορά όλων των διαθέσιμων εκδόσεων των νέων Puma και Kuga καθίσταται πιο εύκολη και συμφέρουσα από ποτέ.

Συγκεκριμένα, η απόκτηση των νέων Puma και Kuga συνοδεύεται από ένα νέο, επιδοτούμενο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Ford Finance, το οποίο σας προσφέρει ανταγωνιστικό και σταθερό ονομαστικό επιτόκιο 3,49%, σε συνδυασμό με περίοδο χάριτος 3 μηνών για την πληρωμή της πρώτης δόσης του δανείου, που δεν επιβαρύνει καθόλου τον πελάτη, καθώς η Ford Motor Ελλάς καλύπτει εξ’ ολοκλήρου τους τόκους για το διάστημα αυτό.

Το Hybrid Bonus, εκτός από ανταγωνιστικό ονομαστικό επιτόκιο και περίοδο χάριτος, προβλέπει επίσης μέσω του χρηματοδοτικού προγράμματος της Ford Finance ευέλικτη αποπληρωμή του δανείου σε 12 έως 48 μηνιαίες δόσεις.

Ads

Ενώ, αποκλειστικά για το νέο Ford Puma, το προωθητικό πρόγραμμα Hybrid Bonus προβλέπει την δωρεάν παροχή εξοπλισμού αξίας έως 868€ που, ανάλογα με την έκδοση, περιλαμβάνει τον αυτόματο κλιματισμό, τους υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρα βροχής, τους πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, το σύστημα επιτήρησης τυφλού σημείου (BLIS), το Adaptive Cruise Control και το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης (Auto Park Assist).

Επιπλέον, το Hybrid Bonus προσφέρει δωρεάν το πρώτο service.

Ακολουθούν ενδεικτικά παραδείγματα με Hybrid Bonus και περίοδο χάριτος 3 μήνες:

Ford Puma
Αξία αυτοκινήτου: 20.991€
Προκαταβολή: 8.800€
Ποσό χρηματοδότησης: 12.191€
Επιτόκιο: 3,49%
Αρ. Δόσεων: 48
Περίοδος χάριτος: 3 μήνες
Ποσό δόσης: 275,75€
Έξοδα δανείου: 280€
ΣΕΠΠΕ: 5,4%
 
Ford Kuga
Αξία αυτ/του: 26.272€
Προκαταβολή: 10.510€
Ποσό χρηματοδότησης: 15.762€
Επιτόκιο: 3,49%
Αρ. Δόσεων: 48
Περίοδος χάριτος: 3 μήνες
Ποσό δόσης: 356,53€
Έξοδα δανείου: 280€
ΣΕΠΠΕ: 5,1%
 
Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες κάνοντας κλικ εδώ

Παρατήρηση: Τo πρόγραμμα διατίθεται μόνο σε ιδιώτες, για αυτοκίνητα σε απόθεμα και μόνο στους Επίσημους Εμπόρους  Ford που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Το αυτοκίνητα πρέπει να «κλειστούν» μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2020 και να ταξινομηθούν μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου 2020. Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975. Aπαραίτητη προϋπόθεση, η διαμόρφωση του μοντέλου Ford στον διαμορφωτή της ιστοσελίδας ford.gr