Ένα νέο σπαστό ποδήλατο προτείνει το BMW group δια της γνωστής – και ιδιαιτέρως δημοφιλούς – μάρκας αυτοκινήτων MINI, που ενώ προορίζεται για κανονικών διαστάσεων ενήλικες μπορεί να χωρέσει πολύ εύκολα στο πορτμπαγκάζ ενός ΜΙΝΙ.

Ads

Το MINI Folding Bike που παρουσίασε η μάρκα στο ξεκίνημα της ανοιξιάτικης σεζόν πηγαίνει λοιπόν παντού και αναμένεται να γοητεύσει τους φίλους της ΜΙΝΙ. Το σπαστό δίτροχο φορτώνεται γρήγορα και εύκολα στο χώρο αποσκευών οποιουδήποτε αυτοκινήτου και αποτελεί ένα ευέλικτο, άνετο και σύγχρονο μέσο για βόλτες στην πόλη ή στην εξοχή.

Το νέο Σπαστό Ποδήλατο MINI προσφέρει εξαιρετική λειτουργικότητα σε συνδυασμό με σύγχρονη σχεδίαση. Διαθέτει έναν ευφυή μηχανισμό για να μπορεί ο ελαφρύς αλουμινένιος σκελετός του να κλείνει και να ανοίγει μέσα σε δευτερόλεπτα. Αυτό σημαίνει ότι μεταμορφώνεται γρήγορα και εύκολα σε ένα πακέτο μικρών διαστάσεων που χωράει σε πρακτική τσάντα μεταφοράς.

Μία δερμάτινη σέλα με αφρώδες υλικό, οκτώ ταχύτητες και τροχοί 20-ιντσών κάνουν το ποδήλατο εξαιρετικά άνετο για οδήγηση, ενώ το βάρος του δεν ξεπερνά τα έντεκα κιλά. Η αλυσίδα με επένδυση TeflonÒ προστατεύει από τη διάβρωση και το χώμα, επομένως είναι έτοιμο για δράση, με βροχή ή με λιακάδα. Οι λασπωτήρες, μπροστά και πίσω, παρέχουν πρόσθετη προστασία από το χώμα, τις πιτσιλιές από τη βροχή και τη λάσπη.

Ads

image

Το MINI Folding Bike διατίθεται τώρα στο Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων και Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών MINI www.mini.com.gr/dealer-locator . Η τιμή του είναι 677.00 € (Προτεινόμενη Λιανική Τιμή + ΦΠΑ) και διατίθεται πλήρως συναρμολογημένο και έτοιμο για οδήγηση. Ασορτί αξεσουάρ, όπως το MINI Bike Light, διατίθενται online και σε επίλεκτους Εμπόρους MINI.