Η Citroën μπαίνει στην ηλεκτρική εποχή με νέο “σύνθημα” και νέα λογότυπα που θα χαρακτηρίζουν τα ηλεκτρικά και επαναφορτιζόμενα υβριδικά μοντέλα που θα έρθουν να προστεθούν στη γκάμα της εταιρίας.

Ads

Έτσι, το σλόγκαν που θα συνοδεύει στο εξής τη Citroën παίρνει τη μορφή “INSPIRËD BY YOU ALL” παραπέμποντας στο λαμπρό παρελθόν και στη σχέση της γαλλικής εταιρίας με την καινοτομία – που ξεκινά από την Traction Avant, το 2CV και – λίγο αργότερα – την υδροπνευματική ανάρτηση – ενώ τα διαλυτικά πάνω από το “E” έρχονται να αποτελέσουν τον συνδετικό κρίκο με την ηλεκτρική/υβριδική γκάμα που θα δούμε να δημιουργεί η γαλλική εταιρία.

image

Τα διαλυτικά λοιπόν θα τα δούμε και στα ηλεκτρικά μοντέλα της Citroën, που θα φέρουν το λογότυπο “ëlectric”, αλλά και στα υβριδικά, τα οποία θα έχουν στην πόρτα του χώρου των αποσκευών το λογότυπο “ḧybrid”.

Ads

Επιπλέον, η προσθήκη της λέξης “all” στο motto INSPIRËD BY YOU ALL υποστηρίζει εμφατικά την στρατηγική της Citroën να δημιουργήσει ηλεκτρικά μοντέλα προσιτά σε όλους, όπως ακριβώς έκανε τα αυτοκίνητα πιο προσιτά στο ευρύ κοινό, από το 1919 και για 100 χρόνια.

Η διεθνής αυτή εταιρική υπογραφή, η οποία θα είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα στην επικοινωνία των 6 ηλεκτρικών και επαναφορτιζόμενων υβριδικών μοντέλων της Citroën που αναμένονται μέσα στο 2020, έχει ήδη χρησιμοποιηθεί στο νέο Hybrid C5 AIRCROSS SUV.

image

Σημειώνουμε ότι στη σχετική ενημέρωση για το νέο «μότο» της, η Citroën μας προϊδεάζει επίσης για την αποκάλυψη ενός νέου μοντέλου της, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 27 Φεβρουαρίου.