Μία ομολογουμένως εντυπωσιακή διαδραστική ιστοσελίδα έθεσε η λειτουργία η φημισμένη για την ιδιαίτερη σχέση της με την καινοτομία στο χώρου του αυτοκινήτου, Citroën. 100 χρόνια ιστορίας παρευλάνουν στην οθόνη του υπολογιστή σας χάρη στο διαδραστικό site www.citroenorigins.gr που προσφέρει πληθώρα πληροφοριών για όλα τα ιστορικά, πρωτότυπα και αγωνιστικά μοντέλα από την πλούσια και σημαντική ιστορία της γαλλικής εταιρίας. Το site δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 Χρόνων από την ίδρυσή της Citroën και σας δίνει τη δυνατότητα ακόμα και να… μπείτε μέσα στα αυτοκίνητα που υπάρχουν στο πρωτότυπο αυτό μουσείο: Από το πρώτο αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής το 1919, έως και το ελικόπτερο Citroën του 1975, αλλά και μοντέλα της σύγχρονης εποχής, όπως το Ami One Concept.
 
Διαθέσιμες είναι όλες οι πληροφορίες που αφορούν τη μάρκα και την ιστορία της, τη ζωή του πρωτοπόρου ιδρυτή της Andre Citroën, την προέλευση του χαρακτηριστικού εμβλήματός της (double chevron), αλλά και μια σειρά από άκρως ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα σημαντικότερα μοντέλα της.

Ads

 
O χρήστης μπορεί να δει διάφορες λεπτομέρειες τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του μέσω προβολής 360ο, να αντλήσει πληροφορίες για τις καινοτομίες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, καθώς και να ακούσει μια σειρά από ηχητικά όπως είναι η μίζα και ο κινητήρας σε λειτουργία, η κόρνα, το φλας, το κλείσιμο της πόρτας και πολλά άλλα! Η εμπειρία γίνεται όσο πιο ζωντανή θα μπορούσε και πραγματικά αξίζει να πλοηγηθεί κανείς στις σελίδες του www.citroenorigins.gr για να απολαύσει μια διαφορετική από τα συνηθισμένα εμπειρία στο διαδίκτυο, ανακαλύπτοντας σημαντικές πληροφορίες της ιστορίας της Μάρκας και τους λόγους που η Citroën συνέδεσε άρρηκτα το όνομά της με την καινοτομία και την διαφορετικότητα.