Συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Δημήτρη Γόντικα είχε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργος Νικητιάδης, που κάλεσε τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, με βασικό θέμα συζήτησης την καταπολέμηση της βίας.

Ads

Η ατζέντα ήταν κοινή, αλλά το ραντεβού έγινε διαφορετικές ώρες. Η συζήτηση κυμάνθηκε γύρω από τα όσα έγιναν στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής στο “Καραϊσκάκη”, αλλά για τα όσα μπορούν να γίνουν από πλευράς ομάδων και πολιτείας, προκειμένου τέτοια φαινόμενα να μην επαναληφθούν.

Ο Δημήτρης Γόντικας από τη δική του πλευρά δεσμεύτηκε να καταθέσει σύντομα τις προτάσεις του, καθώς αυτές θα πρέπει να εγκριθούν στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο.

Από την άλλη ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία όσων ευθύνονται για όσα διαδραματίστηκαν στο Φάληρο.

Ads

Στην Παιανία η Αστυνομία

Να σημειωθεί ότι την Τετάρτη αστυνομικοί επισκέφτηκαν τις προπονητικές εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στην Παιανία, και πήραν καταθέσεις από ποδοσφαιριστές και παράγοντες του “τριφυλλιού” που βρέθηκαν στο Φάληρο.

Όλα αυτά φυσικά στο πλαίσιο της έρευνας που έχει ξεκινήσει προκειμένου να αποδωθούν ευθύνες για τα κακώς κείμενα που έλαβαν χώρα στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” το βράδυ του Σαββάτου, τα οποία συνεχίζουν όπως είναι λογικό να μονοπωλούν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης αρκετά ημέρες μετά το τέλος του “ντέρμπι αιωνίων”.

Πηγή: Sport24.gr