Απογοητευμένος από την ρατσιστικά συμπεριφορά ορισμένων οπαδών της Ξάνθης προς τον Σισέ, εμφανίστηκε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Περίπου στο 73′ οι οπαδοί της Ξάνθης τα έβαλαν με τον Σισέ φωνάζοντας ρατσιστικά συνθήματα. Διαμαρτυρίες προήλθαν από τον “πράσινο” πάγκο προς τον 4ο διαιτητή ενώ το ίδιο έκανε και ο Γάλλος σταρ προς τον διαιτητή του ματς.

Ads

Γράφοντας στο λογαριασμό του στο twitter αργότερα, ο Βραζιλιάνος χαφ, Ζιλμπέρτο Σίλβα χαρακτηρίζει ντροπιαστικά και ηλίθια τα όσα συνέβησαν στην Ακριτική πόλη, ενώ τονίζει πως χρειάζεται κάτι να γίνει, προκειμένου να μην επαναληφθούν παρόμοιες συμπεριφορές.

Παράλληλα, ο άσος του Παναθηναϊκού, ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για την υποστήριξη, ενώ υπογράμμισε πως ελπίζει να τελειώσουν όλα αυτά τα άσχημα και ρατσιστικά περιστατικά.

“Έγιναν ντροπιαστικά πράγματα από κάποιους ρατσιστές οπαδούς, ελπίζω να γίνει κάτι εναντίον τους. Όλοι πρέπει να σταθούμε κατά του ρατσισμού, αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Θέλω να σας ζητήσω όλους να στείλετε ένα μήνυμα κατά των ηλίθιων ρατσιστικών συνθημάτων. Είναι ντροπή για όλους μας σαν ανθρώπους. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη, ελπίζω να σταματήσει αυτή η κατάσταση” αναφέρει ένα από τα σχόλια του Ζιλμπέρτο στο Twitter.

Ads

Πηγή: sport 24