Για το εξωτερικό αναχώρησε τα χαράματα τής Τετάρτης ο Πάμπλο Γκαρσία, με πτήση προς την Ιταλία αλλά άγνωστο τελικό προορισμό, αφού βρίσκεται σε υποχρεωτική άδεια από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ads

Ο Ουρουγουανός άσος δεν έχει αποκαλύψει σε κανέναν ποιος είναι ο τελικός προορισμός του, με κάποιες πηγές να αναφέρουν ότι θα παραμείνει στην Ιταλία ή ότι μπορεί να μεταβεί, τελικά, στην Ισπανία. Το ενδεχόμενο να πάει στην πατρίδα του δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, με τον Έλληνα εκπρόσωπό του, Διονύση Γιαννόπουλο, να σχολιάζει ότι έχει λάβει τριήμερη άδεια (και όχι πενθήμερη όπως αναφέρει το ρεπορτάζ) από τον ΠΑΟΚ.

Πληροφορίες από το αεροδρόμιο ‘Μακεδονία’ αναφέρουν ότι ο Ουρουγουανός άσος ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, προφανώς από συνέβησαν στην προπόνηση της Δευτέρας και σε επαφή που είχε χθες βράδυ με τους ανθρώπους τής ΠΑΕ αποφασίστηκε να πάρει τη συγκεκριμένη άδεια προκειμένου να ηρεμήσει.

Η επιστροφή του στην Ελλάδα θα γίνει την προσεχή Δευτέρα, όταν και θα έχει συνάντηση με τον Θοδωρή Ζαγοράκη για να μιλήσουν για το θέμα που έχει προκύψει. Κάτι το οποίο σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί ούτε στο παιχνίδι εναντίον τού Πανιωνίου, στην προσεχή αγωνιστική τής Σούπερ Λίγκας.

Ads

Για την ώρα κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για το μέλλον τού Ουρουγουανού στην ομάδα και περισσότερα θα ξεκαθαρίσουν στην προσεχή συνάντηση που θα έχει με τη διοίκηση. Είναι δεδομένο, πάντως, ότι θα του επιβληθεί βαρύ πρόστιμο.

«Να ηρεμήσει και να επιστρέψει με καθαρό μυαλό»

Δηλώσεις για το θέμα έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου τής ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος, λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή τού συλλόγου για την Ισπανία: «Ο Γκαρσία θα ήταν εκτός αποστολής και για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της τιμωρίας που του επιβλήθηκε, για το επεισόδιο που είχε με τον Μάκη Χάβο, αλλά και για το γεγονός ότι αρνήθηκε να δώσει εξηγήσεις στον Παντελή Κωνσταντινίδη.

Με αυτό το δεδομένο, του δόθηκε άδεια από τη διοίκηση, διάρκειας πέντε ημερών, για να ηρεμήσει και να επανέλθει την ερχόμενη Δευτέρα με καθαρό μυαλό, για να έχει συζήτηση με τη διοίκηση».