Υπέγραψε τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια ο υπουργός Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης.

Ads

Την είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο υπουργός σε συνέντευξη Τύπου, ενώ ενημερώθηκε επίσημα και η ΠΑΕ ΑΕΚ. Η απόφαση αναμένεται να δημοσιευτεί στη Διαύγεια τις επόμενες ημέρες, ίσως και την Παρασκευή, ώστε να μην καθυστερήσουν οι περαιτέρω διαδικασίες.

Η ΑΕΚ θα καταθέσει πλέον το φάκελο για έκδοση οικοδομικής άδειας, μια διαδικασία που συνήθως διαρκεί πάνω από ένα μήνα.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ σε ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τον υπουργό για τις θετικές εξελίξεις και εξέφρασε την αισιοδοξία της για την άμεση έκδοση της άδειας κατασκευής.

Ads

«Η ΠΑΕ και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, η “Δικέφαλος 1924 Α.Ε.” και κυρίως οι φίλαθλοι της ομάδας μας ευχαριστούν δημόσια τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη για την υπογραφή του στη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια», αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΚ στην ανακοίνωσή της και προσθέτει:

«Ελπίζουμε πλέον βάσιμα ότι σε πολύ λίγο θα έχουμε στα χέρια μας και την οικοδομική άδεια για το μεγάλο έργο, που περιμένει με ανείπωτη προσδοκία ο κόσμος της ΑΕΚ. Το όνειρό μας γίνεται πραγματικότητα!».