Τα προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης με την Μαρσέιγ για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ είναι αρκετά και ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα πρέπει να αλλάξει αρκετά αγωνιστικά του πλάνα.

Ads

Bάσει των πολλών απουσιών στη μεσαία γραμμή είναι δεδομένο πως θα δούμε έναν εντελώς διαφορετικό Ολυμπιακό της Τετάρτη (21:45 ΝΕΤ).
 
Στην προπόνηση της Δευτέρας λοιπόν ο Αργεντινός άσος, που έκλεισε τα 35 του χρόνια στις 27 Οκτωβρίου, δεν κατάφερε να πάρει μέρος με αποτέλεσμα να κάνει ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Έτσι μας… χάλασε και το θέμα με την “άχαστη” τριάδα στα χαφ του Ολυμπιακού με Ιμπαγάσα – Φουστέρ και Μοδέστο.

Την παρέα των “πονεμένων” συμπληρώνουν οι Μακούν και Ορμπάιθ που έκαναν θεραπεία, όπως και ο Φέισα που δεν κατάφερε να βγάλει ολόκληρο το πρόγραμμα και είναι πολύ πιθανό να μην αγωνιστεί στην Γαλλία.
 
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Βαλβέρδε ανακοίνωσε της αποστολή που αποτελείται από τους:

Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέβας, Μοδέστο, Αμπντούν, Ποτουρίδης, Γέστε, Φέισα, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.
 
Μέχρι της Τετάρτη πολλά μπορεί να έχουν αλλάξει. Σε περίπτωση που ούτε ο Φέισα δεν είναι έτοιμος δεν αποκλείεται να δούμε στα χαφ έναν εκ των Τοροσίδη, που έχει παίξει πολλές φορές αυτό το ρόλο, ή ακόμα και τον Χολέμπα(ς).

Ads

Πηγή: sport 24