Ο Βασίλης Τσιάρτας δεν θα αναλάβει τελικά την ομάδα Β’ της ΑΕΚ, μετά τις οργισμένες αντιδράσεις των φιλάθλων, για τις ρατσιστικές απόψεις που έχει εκφράσει πολλές φορές μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

Ads

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ, και συγκεκριμένα ο μεγαλύτερος σύνδεσμος, η Original 21, σε ανακοίνωσή της τόνιζε πως ο Βασίλης Τσιάρτας «δεν είναι αποδεκτός ανάμεσά μας», ενώ ανέφερε πως «τέτοιες κινήσεις το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να αλλοτριώσουν το DNA της ομάδας μας και να στιγματίσουν με λεκέ την ιστορία μας που με τόσο κόπο ο λαός της – ως θεματοφύλακας -, κρατάει ψηλά σαν τα ύψιστα ιδανικά και πιστεύω Της».

Έτσι, πριν καν ξεκινήσει την προπονητική του θητεία στην ομάδα Β’ της ΑΕΚ, ο Βασίλης Τσιάρτας ενημέρωσε πως δεν θα βρίσκεται τελικά στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Οπως ξεκαθάρισε ο ίδιος, μέσω social media, βλέποντας τις σφοδρές αντιδράσεις από τους φιλάθλους της ομάδας, αποφάσισε να μην αποδεχθεί την πρόταση της ΑΕΚ, τονίζοντας πως δεν θέλει να διχάσει τους φιλάθλους.

Ads

Αναλυτικά ανέφερε: 

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΠΑΕ ΑΕΚ για την τιμητική πρόταση να αναλάβω την ΑΕΚ Β. Όμως επειδή δεν θέλω να διχάσω τους φιλάθλους της αγαπημένης μου ομάδας κ μόνο για αυτόν το λόγο δεν κάνω αποδεκτή την πρότασή της. Ήμουν είμαι κ θα είμαι ΑΕΚ κ αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ».